Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015

ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ: Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ!

lathrometanastes_immigrants1-thumb-large

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μόνη σωτηρία της Ευρώπης και των Εθνών της, η ανάληψη της εξουσίας από εθνικιστικές Κυβερνήσεις που συλλογικά και με γνώμονα τα Εθνικά δίκαια των φυλών της Ευρώπης θα καταστήσουν την ζωοποιό Γηραιά Ήπειρο και πάλι μια Κοινωνία Εθνών και όχι επιμειξιών.
 
H λαθρομετανάστευση αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πιστεύει το 38% των Ευρωπαίων πολιτών, σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο. Στη δεύτερη θέση των προβλημάτων είναι η οικονομική κρίση με 27% και τρίτο η ανεργία με 24%. Επιπροσθέτως, έχει αυξηθεί κατά πολύ σε σχέση με προηγούμενες έρευνες η ανησυχία για την τρομοκρατία, η οποία πλέον ανέρχεται στο 17%.
Εις ότι αφορά το πρώτο πρόβλημα, την....
μετανάστευση, 73 % των Ευρωπαίων δηλώνουν υπέρ μιας κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής. Οι περισσότεροι ευρωπαίοι (51%) είναι θετικοί ως προς τη μετανάστευση από άλλα κράτη μέλη της ΕΕ, αλλά το 56 % είναι αρνητικοί ως προς τη μετανάστευση από χώρες εκτός της ΕΕ.
Άρα, οι Ευρωπαϊκοί λαοί ξυπνάνε από το λήθαργο του «αντιρατσισμού» -που τους επέβαλλε η Νέα Τάξη Πραγμάτων- κι αυτό προφανώς θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των παγκόσμιων αφεντικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών