Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!

mnhmonio_3_aristera

Χωρίς να θέλουμε να χαρακτηριστούμε απαισιόδοξοι ή αρνητικοί το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η πορεία της Χώρας προς τον όλεθρο, συνεχίζεται με αμείωτη ταχύτητα και με τις ευλογίες της αριστερής κυβέρνησης των ψευτοεπαναστατών.
Το όνειρο για μια καλύτερη ζωή, για μια στροφή προς την κοινωνική ευημερία, για την απελευθέρωση και την απεξάρτηση από την απόλυτη υποτέλεια που είχαν οδηγήσει την Ελλάδα οι κυβερνήσεις της αστικής δημοκρατίας έχει πλέον εξελιχθεί σε εφιάλτη.
Το γιατί ερμηνεύεται με....
απελπιστικά απλό τρόπο και βάσει των στοιχειωδών κανόνων της αριθμητικής.
Μέχρι το τέλος Αυγούστου η κυβέρνηση θα ζητήσει τα πρώτα 24,36 δις από το συνολικού πακέτο των 86 δις του τρίτου «αριστερού» μνημονίου. Φυσικά για να εκταμιευθούν πρέπει πρωτίστως η τετραμερής επιτροπή των θεσμών που επισκέπτεται τη Χώρα μας να αποφανθεί ότι οι συμφωνίες και τα προαπαιτούμενα, ήτοι η επιπλέον εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού εφαρμόζονται.
Από αυτά τα 24,36 δις τα 10 δις θα τα πάρουν οι τράπεζες ως ανακεφαλαιοποίηση, Βλέπουμε λοιπόν ότι για μια ακόμη φορά η βουλιμική βδέλλα που ονομάζεται τραπεζικό σύστημα και που εδώ και αρκετά χρόνια παρασιτεί εις βάρος της Ελληνικής κοινωνίας, αμείβοντας όμως πλουσιοπάροχα τα μεγαλοστελέχη της δηλαδή όλους αυτούς που εξέθεσαν την οικονομία της Χώρας στα καταστροφικά ομόλογα θα συνεχίσει να στηρίζεται από τα κεφάλαια των δανειστών όχι για να ενισχύσει την πνέουσα τα λοίσθια αγορά, αλλά για να καλύψει τις τρύπες της αδυναμίας και της ανικανότητάς της. Από τα υπόλοιπα, τα 7,16 δις. ευρώ θα διατεθούν για να αποπληρωθούν τα δάνεια-γέφυρα που δόθηκαν πρόσφατα και 3,2 δις ευρώ για να πληρωθεί η ΕΚΤ, καθώς στις 20 Αυγούστου ωριμάζουν ελληνικά κρατικά ομόλογα.
Και ερωτούμε. Τι ποσό θα διατεθεί για την ανάπτυξη; Πόσα χρήματα θα πάρουν από αυτό το πακέτο οι παραγωγικές τάξεις; Πόσο θα ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα και η καταναλωτική δυνατότητα;
Η απάντηση είναι απλή και όπως προείπαμε στηρίζεται καθαρά στην αριθμητική. Μηδέν ή ζερό γαλλιστί.
Η Χώρα θα συνεχίζει να πορεύεται υπερχρεωμένη προς ένα τραγικό αδιέξοδο, χωρίς ελπίδα για ανάκαμψη, χωρίς προοπτική για το μέλλον. Απλά η ελληνική κοινωνία  δεν θα πάψει να ανακυκλώνεται μέσα στην αθλιότητα και στην απελπισία.
Δυστυχώς η Ιστορία για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνεται, όπως ακριβώς μετά τον πόλεμο του 1987 που οι ξένες δυνάμεις επέβαλαν στη Χώρα διεθνή επιτροπή οικονομικού ελέγχου.
Η τότε Τρόικα διαχειρίζονταν τα έσοδα του δημοσίου και αποπλήρωνε το εξωτερικό χρέος. Οι οικονομικοί προϋπολογισμοί των πολλαπλών κυβερνήσεων που ανέλαβαν την εξουσία μέχρι το στρατιωτικό πραξικόπημα στο Γουδί το 1909 εξυπηρετούσαν κυρίως κατά το μεγαλύτερο μέρος την αποπληρωμή του εξωτερικού χρέους και κατά δεύτερο την ενίσχυση του στρατεύματος με νέα οπλικά συστήματα τα οποία φυσικά αγοράζονταν από το εξωτερικό.
Πόροι για την ανάπτυξη και για την ενίσχυση της αγοράς και της κοινωνίας ήταν ελάχιστοι, έως μηδενικοί.
Θα επαναλάβουμε λοιπόν για μια ακόμη φορά, ότι η πορεία που οδηγείται η Πατρίδα μας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και που αποτελεί ακριβή συνέχιση αυτής του κυρίου Σαμαρά μόνο στην απόλυτη καταστροφή και στη γενικευμένη παρακμή μπορεί να οδηγήσει. Η Χώρα μας θα σωθεί με μια μόνο επιλογή. Με αυτή της οριστικής ρήξης και της μονομερούς καταγγελίας της δανειακής σύμβασης σε πρώτο στάδιο, την ανεύρεση νέων οικονομικών και στρατιωτικών συμμάχων σε δεύτερο και την άμεση διαδικασίας επανεκκίνησης και ανάπτυξης της πρωτογενούς παραγωγής, της μεταποιητικής και πολεμικής βιομηχανίας, της ενίσχυσης των εξαγωγών σε Χώρες που μέχρι σήμερα δεν είχαμε πλησιάσει, αλλά που έχουν ανάγκη των προϊόντων μας και τέλος με την άμεση διαδικασία εξόρυξης των υδρογονανθράκων. Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει ελπίδα, Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει μέλλον για τον Ελληνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών