Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2015

Ο ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΑΣ, Η ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

meimarakis1
Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Focus έδωσε ο… βαρύμαγκας Βαγγέλας της νουδούλας και είπε πολλά και διάφορα, γνωστά τα περισσότερα και χιλιοειπωμένα, για τις θέσεις του –καταρρέοντος- κόμματός του. Ωστόσο, είπε και κάποια πράγματα στα οποία –σκοπίμως ή όχι- δε δόθηκε η δέουσα προσοχή από τα ΜΜΕ που αναφέρθηκαν στη συνέντευξή του.
1ον) Προφανώς αντιγράφοντας το απόσπασμα για την Πύλη της Κολάσεως («Την πάσα ελπίδα αφήστε όσοι περνάτε») από την Θεία Κωμωδία του Δάντη, ο Βαγγέλας  είπε το εξής εξωφρενικό: «Η ιδιότητα του μέλους στην Ευρώπη είναι μη αναστρέψιμη. Όποιος εισέρχεται στο ευρώ, λαμβάνει την απόφαση αυτή μια για...
πάντα»! Φυλακισμένη, λοιπόν, η Ελλάδα μας στην κόλαση του ευρώ!
2ον) «Αντί να αποδυναμώσουμε το Ευρώ, οφείλουμε να το ενισχύσουμε, λόγου χάρη με τη συζήτηση που ήδη γίνεται για έναν Ευρωπαίο Υπουργό Οικονομικών…». Τι εννοεί ο «ποιητής» Βαγγέλας; Πρόκειται για την υιοθέτηση της πρότασης που είχε κάνει παλαιότερα ο  πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του SPD Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ, σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα Bild: «Εκεί βρίσκεται και το δίδαγμα από την κρίση της Ελλάδας: Ότι ο χρόνος για εθνικές λύσεις έχει παρέλθει. Η Ευρώπη χρειάζεται μια κοινή οικονομική και δημοσιονομική πολιτική και έναν υπουργό Οικονομικών της Ευρωζώνης που θα είναι το πρόσωπο αυτής της πολιτικής».
Αλλά και της πρότασης που έκανε προ ημερών ο πολύς Σουλτς, για «πανευρωπαϊκή κυβέρνηση» που θα λαμβάνει αποφάσεις για την νομισματική πολιτική, τη φοροδιαφυγή, το διεθνές εμπόριο, την μετανάστευση, κ.τ.λ., διότι όπως υποστήριξε «τα κεντρικά, σημαντικά ευρωπαϊκά ζητήματα δεν μπορούν πλέον να επιλύονται από τους επικεφαλής των κυβερνήσεων».
Στην αρχή «Ευρωπαίος υπουργός Οικονομικών», στη συνέχεια «πανευρωπαϊκή κυβέρνηση» και στο τέλος «παγκόσμια κυβέρνηση», για να ολοκληρωθούν τα καταχθόνια σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για κατάργηση των εθνών-κρατών και απόλυτη υποταγή στον παγκόσμιο αφέντη! Αυτά κομίζει η νουδούλα του Βαγγέλα, που είναι –όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου»- γρανάζια της –κατά τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο- «μηχανής του κιμά», δια της οποίας η Ν.Τ.Π. πολτοποιεί τους λαούς!
(ΥΓ): Όσοι ζωντανοί, αντισταθείτε όσο ακόμα μας μένει καιρός! Χρυσή Αυγή, για να μη μας κάνουνε «κιμά» οι νεοταξίτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών