Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 04, 2015

Πολιορκείται η Αθήνα από τους λαθρομετανάστες. Γέμισε η Ομόνοια μετανάστες


Γέμισε πάλι η Ομόνοια από λαθρομετανάστες που «λιάζονται» στην πλατεία

Πίσω από την σιωπή που έχει επιβάλει η καθεστωτική προπαγάνδα τόσο της πολιτικής ορθότητας όσο και της κυβέρνησης, η «κατάληψη» της πλατείας Ομονοίας από τους λαθρομετανάστες (οι οποίοι επιμένουν να «λιάζονται» σύμφωνα με την τόσο… επιτυχημένη αστοχία της γραφικής, πλην επικίνδυνης, κυρά Τασίας) συνεχίζεται.
Εκτός από τους καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται βλέποντας ότι εκτός από την οικονομική κρίση η παρουσία στην περιοχή τους σε μόνιμη βάση των λαθρομεταναστών δρα κι αυτή αρνητικά και αποθαρρυντικά για την έλευση πελατών, η όλη εικόνα του κέντρου της πρωτεύουσας λειτουργεί αποτρεπτικά για τους Αθηναίους, οι οποίοι αποφεύγουν την κίνηση στην συγκεκριμένη περιοχή.
Η εκτός τόπου και χρόνου κυρά Τασία και οι...
εκ του ασφαλούς «αλληλέγγυοι» (στις πλάτες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, βεβαίως) αντί να κουνάνε με θράσος και αναίδεια το δακτυλάκι τους και να πιπιλίζουν την καραμέλα του «ρατσισμού», ας τους μαζέψουν στα δικά τους σπίτια, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν πολύ χώρο για την άνετη φιλοξενία των λαθρομεταναστών, κάνοντας έτσι πράξη πρώτοι αυτοί όλα όσα απαιτούν από τους συμπατριώτες μας.
Όταν μοιραστείτε την οικία σας, τα χρήματά σας, το φαγητό σας και οτιδήποτε άλλο με τα «ταξικά αδέρφια» από το Πακιστάν, την Συρία, το Αφγανιστάν, τότε δικαιούστε να διατυπώσετε άποψη για το τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι Έλληνες. Οι «αντιρατσιστές», όμως είναι οι χειρότεροι ρατσιστές στην πραγματικότητα, καθώς δεν κάνουν το παραμικρό, ενώ μπορούν άνετα, απ’ αυτά που ζητούν από τους υπόλοιπους Έλληνες. Προφανώς, θεωρούν όλους τους άλλους Έλληνες ως «κορόιδα».
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών