Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 04, 2015

Πρώτη φορά στα χρονικά κυβέρνηση ομολογεί ότι είναι ανίκανη


Πρώτη φορά στα χρονικά κυβέρνηση ομολογεί ότι είναι ανίκανη

Η εικόνα μεταξύ παιδικής χαράς και τσίρκου που δείχνει στα έργα και τις δραστηριότητές της η κυβέρνηση ομολογείται ακόμη και από τα ίδια τα στελέχη της. Ο Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς (ο οποίος προ ημερών είχε δηλώσει ότι θα παραιτηθεί, αλλά μάλλον μετά το… ξέχασε) με δηλώσεις του είπε τα εξής χαρακτηριστικά για τις «ικανότητες» της κυβέρνησης:
«Το διάστημα του εξαμήνου, ειδικά στον τομέα τον δικό μου, το συνταξιοδοτικό, τα πρόσωπα που είχαν εξουσιοδοτηθεί να διαπραγματεύονται για το συνταξιοδοτικό, δεν ήξεραν κοινωνική ασφάλιση. Αν τους ρωτήσεις τώρα τι...
σημαίνει κοινωνική ασφάλιση, τον ορισμό να σου δώσουνε, δεν ξέρουν. Τα ίδια πρόσωπα συνεχίζουν να “διαπραγματεύονται” και τώρα. Οι άλλοι είναι επαγγελματίες, τούτοι εδώ είναι, όχι ερασιτέχνες, δεν ξέρουνε»!
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Ρωμανιάς παρουσιάζει τους συνεργάτες του ως εντελώς άσχετους με το αντικείμενο, το οποίο είχαν κληθεί να ασχοληθούν. Η ίδια η κυβέρνηση, δηλαδή, σ’ ένα τόσο σημαντικό και κρίσιμο ζήτημα έδειξε μια απίστευτη ανωριμότητα και χαλαρότητα, βάζοντας εντελώς ακατάλληλους και άσχετους με το αντικείμενο ανθρώπους να διαπραγματευτούν με τους πολύπειρους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων.
Το μείζον θέμα του συνταξιοδοτικού έγινε βραδυφλεγής βόμβα και όπλο αυτοκαταστροφής στα χέρια ανίδεων, άσχετων και άχρηστων «κηφήνων» της κυβέρνησης, οι οποίοι επέτρεψαν στους δανειστές να κάνουν «πάρτι» με την παιδική χαρά που είχαν απέναντί τους. Η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να διαφημίσει την ανικανότητά της.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών