Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 04, 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τέταρτοι στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού! Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για το Δημογραφικό


ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τέταρτοι στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού! Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για το Δημογραφικό

Η Χρυσή Αυγή έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους τα τελευταία χρόνια πώς στόχος του Μνημονίου δεν είναι πρωτίστως η οικονομική καταστροφή της χώρας, αλλά κυρίως η βιολογική εξαφάνιση του Ελληνισμού. Αυτή η ασύμμετρη απειλή, σε συνδυασμό με την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης, θα μετατρέψουν σύντομα εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Η προδοτική συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ, μέσα σε 5 μήνες επέβαλε τα αθλιότερα και καταστροφικότερα για την Πατρίδα μας νομοθετήματα (τρίτο μνημόνιο και λαθρονομοσχέδιο). Την ίδια ώρα, οι απόλυτοι αριθμοί είναι αμείλικτοι:
Τέταρτη χώρα στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού είναι η Ελλάδα από τότε που....
"αλυσοδέθηκε" στα εθνοκτόνα Μνημόνια, και μένει να καταγραφεί η ζημιά που θα υποστεί ο εληνικός πληθυσμός μετά την εφαρμογή του νέου και βαρύτερου μνημονιακού ολετήρα που θα ξεπεράσει σε βαρβαρότητα και τα δύο πορηγούμενα μαζί. Το Πουέρτο Ρίκο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με μείωση του πληθυσμού κατά 1,3% από το 2013 έως το 2014.
Το Top 10 κυριαρχείται από τα κράτη μέλη της ΕΕ, όπως η Ισπανία και η Βουλγαρία – και οι δύο παρουσίασαν μείωση του πληθυσμού κατά μισή εκατοστιαία μονάδα κατά τη διάρκεια της περιόδου. Για την Ισπανία, το ποσό αυτό ανέρχεται σε περίπου 215.000 ανθρώπους, και έχει υποστεί παρόμοια μνημονιακή εξαθλίωση με την χώρα μας. Η Λετονία έπεσε στη δεύτερη θεση στο χάρτη, καθως πλέον η αιμοραγία έχει πιάσει «ταβανι». Από το 2010 περιπου η Λετονία με την «βοήθεια» του ΔΝΤ έχει υποστεί την μεγαλύτερη δημογραφική καταστροφή στον κόσμο, ακόμη και σε σύγκριση με χώρες που βρίσκονται σε πολεμο.
Η Ελλάδα είναι στην 4η θέση και ακόμη δεν έχει πιάσει πάτο.  

Ιδού όμως και τα αποτελέσματα της Eurostat το 2014

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα, που στην προμετωπίδα του προγράμματός του θέτει προτάσεις για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος:
ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα. Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:
  • Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.
  • Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.   
  • Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών