Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 01, 2015

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ_ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ_ΕΚΠΟΜΠΗ
Γράφει ο Σ. Παιδάκος
  • Οι λαθρομετανάστες που δεν αιτούνται πολιτικό άσυλο, δημιουργούν νομικό κενό, δήλωσε η κ. Χριστοδουλοπούλου. Όταν όμως ήταν στην αντιπολίτευση ο Σύριζα, το νομικό κενό δεν υπήρχε;
  • Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους έχουν στο Σύριζα. Κεκλιμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ε, λες και συνεδρίαζε το πάλαι ποτέ ανώτατο Σοβιέτ.  
  • Παρατηρητήριο που.... θα έχει ως θέμα τις επιπτώσεις του μνημονίου στην Ελλάδα, σκέφτεται να ιδρύσει η πρόεδρος της βουλής. Αν και το παραπάνω αφορά το δημοσιογραφικό κόσμο, ωστόσο, τις επιπτώσεις τις ξέρουμε κ. Κωνσταντοπούλου. Βελτίωση της ποιότητας ζωής θέλουμε. Μπορείτε να την υλοποιήσετε;
  • Αποκατεστάθησαν οι μεγάλες αδικίες του μνημονίου, όπως οι καθαρίστριες, οι σχολικοί φύλακες και το μαύρο της ΕΡΤ, τόνισε στην προχθεσινή του συνέντευξη ο πρωθυπουργός. Τι να πει κανείς; Η ελπίδα ήρθε ! ! !
  • Μία κακή συμφωνία δύναται να βελτιωθεί, τόνισε σε συνέντευξή του ο κ. Μεϊμαράκης. Χθες ανήγγειλε και το μηχανισμό για τις μνημονιακές  «βελτιώσεις». Ιδού πως θα λέγετε: αναπτυξιακή- παραγωγική πρόταση υπέρβασης του πολιτικού και προγραμματικού αδιεξόδου που προκαλεί η επιβολή του μνημονίου. Τα Ζάππεια 1, 2, 3 άλλαξαν όνομα.
  • Ως σαχλαμάρες χαρακτήρισε ο κ. Τσίπρας,( δεν είχε και άδικο ) τα λεγόμενα της κ. Γεννηματά, σήμερα στη βουλή, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ώρας του πρωθυπουργού. Βλέπω τον κ. Βενιζέλο να επανακάμπτει ως αρχηγός.
  • Ως ελεύθερος πλέον, δίνοντας περισσότερη ελπίδα σε συναγωνιστές, συναγωνίστριες, και όχι μόνο, εμφανίστηκε ο αρχηγός μαζί με τον Η. Κασιδιάρη στην χθεσινή διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών