Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 01, 2015

Μηχανοκίνητη πορεία της Χρυσής Αυγής από τις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι τον Πειραιά - ΦΩΤΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ


Μηχανοκίνητη δράση διαμαρτυρίας της Περιφέρειας Πειραιώς: Τα κελιά σας δεν μπορούν να φυλακίσουν τις ψυχές μας! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Οι εποχές αλλάζουν, οι μήνες περνούν γρήγορα ο ένας μετά τον άλλο, μα οι συνέπειες των ενεργειών της παραδικαστικής συμμορίας Σαμαρά υφίστανται ακόμη. Δύο Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, Βουλευτής Β' Πειραιώς, και ο Νικόλαος Κούζηλος, Βουλευτής Α' Πειραιώς, παραμένουν στα κελιά της Τιμής, με αρκετούς ακόμα Συναγωνιστές από την Περιφέρεια.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, και την συμπλήρωση 21 μηνών από....
την ημέρα της άνανδρης δολοφονίας των Αδελφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, η Περιφέρεια Πειραιώς πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία μηχανοκίνητη πορεία στον Πειραιά και στην Νίκαια, η οποία εξελίχθηκε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού. Οι φωνές μας ακούστηκαν πιο δυνατές από ποτέ μέσα στα κελιά της Τιμής, χαρίζοντας και παίρνοντας κουράγιο και δύναμη από και προς τους έγκλειστους Συναγωνιστές μας.

Η πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής μέρα με την μέρα καταρρέει όλο και περισσότερο. Καθημερινά αφυπνίζονται εκατοντάδες Έλληνες, φτύνουν κατάμουτρα τους δυνάστες τους και ενώνουν τις φωνές τους με την φωνή της αλήθειας. Η ημέρα που η Χρυσή Αυγή θα λάβει λαϊκή εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης αυτού του τόπου, βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

OYTE BHMA ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ! 
Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ - Βίντεο:
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών