Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 01, 2015

Εξοντώνουν την Ελληνική Νεολαία: Πρωταθλήτρια στην ανεργία των νέων η μνημονιακή Ελλάδα


Τα μνημόνια υποτίθεται ότι "σώζουν την χώρα", σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις των ταγών των μνημονιακών κομμάτων Σύριζα, Ανέλ, Πασόκ, ΝΔ και Ποτάμι. Δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό, όμως, πως γίνεται να «σώζεται η χώρα», την ίδια στιγμή που εξοντώνεται η Ελληνική Νεολαία ή οδηγείται σε αναγκαστική μετανάστευση.
Ζοφερά είναι τα στοιχεία που παρουσίασε σήμερα η Eurostat, σύμφωνα με τα οποία η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία των νέων, με ποσοστό 25,6% έναντι 22,5% της...
δεύτερης Ισπανίας και 11,1% του μέσου όρου της Ευρωζώνης.
Ένας στους τέσσερις (και πλέον…) νέους δεν μπορεί να βρει δουλειά, προκειμένου να ξεκινήσει την ζωή του, να ξεκινήσει να προσφέρει στην οικογένεια και το Έθνος του. Αυτό το ομολογουμένως μαύρο στατιστικό στοιχείο, έχει προφανή αντανάκλαση και στο δημογραφικό της χώρας, αλλά και στην Οικονομία της, αφού οι νέοι, που έχουν τις περισσότερες δυνατότητες προσφοράς, μένουν εκτός αγοράς εργασίας.
Μόνη λύση η απεμπλοκή από τα μνημόνια και η πλήρης εφαρμογή των θέσεων της Χρυσής Αυγής για επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας σε νέες παραγωγικές βάσεις, με άξονα την πρωτογενή παραγωγή. Για να αποκτήσει ελπίδα, η ελπίδα του τόπου, η Ελληνική Νεολαία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών