Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 11, 2015

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ: "ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΣΑΣ;"

meimartsipras
Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στην «Καθημερινή» έδωσε ο… βαρύμαγκας Βαγγέλας, στην οποία κατ’ αρχάς διέλυσε τις όποιες αμφιβολίες καλλιεργούσαν τις προηγούμενες ημέρες αφηνιασμένα σαμαρόσκυλα μέσω διαδικτύου, ότι μπορεί η νουδούλα να μην υπερψηφίσει το νέο αριστερό Μνημόνιο: «Κατ’ αρχήν, η χώρα δεν μπορεί να σταθεί χωρίς νέα συμφωνία. Και όποιος έχει αντίθετη άποψη ας την αναλύσει. Να την ακούσουμε. Βρισκόμαστε ακριβώς στο σημείο επιλογής: μη συμφωνία είναι καταστροφή, φεύγουμε ανεπιστρεπτί από την Ευρωζώνη, πάμε σε.....
άτακτη χρεοκοπία και μείωση μισθών, συντάξεων, αξιών, «κούρεμα» καταθέσεων. Η άλλη επιλογή είναι η κακή συμφωνία, στην οποία καταλήγει με ευθύνη της η κυβέρνηση. Η οποία, ωστόσο, μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τα χρήματα τα οποία μας δίνουν και να βελτιώσουμε τη συμφωνία. Και αυτό θα παλέψουμε να κάνουμε».
Μάλιστα, είναι τόσο κάθετος στην υπερψήφιση του Μνημονίου, που σε άλλη εφημερίδα (Real News) ξεκαθάρισε πως «Όποιος διαφοροποιηθεί θα διαγραφεί».
Στη συνέχεια της συνέντευξης στην «Καθημερινή», ο Βαγγέλας επιβεβαίωσε τη γενικότερη στήριξη της νουδούλας στη μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, απορώντας γιατί –παρόλη αυτή τη στήριξη- ο Τσίπρας θέλει να πάμε σε εκλογές: «Η Νέα Δημοκρατία χωρίς συναλλαγές, χωρίς υπόγειες διαδρομές, χωρίς να διεκδικεί καρέκλες, δίνει τη στήριξή της για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Άρα, εάν, όπως είπατε, υπάρξει παραίτηση και ζήτημα εκλογών, εμείς είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές. Πιστεύουμε, όμως, πρώτον, ότι αυτές είναι καταστροφή, δεν είναι λύση. Και, δεύτερον, ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα πείσει τους Έλληνες πολίτες για ποιο λόγο κάνει εκλογές. Διότι μόλις πριν από έξι μήνες πήρε εντολή. Και στο δημοψήφισμα ξαναπήρε. Και κανείς δεν την αμφισβητεί. Κατά συνέπεια, γιατί θα κάνει εκλογές;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών