Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 11, 2015

Λαπαβίτσας στο MEGA:"Μην κοροϊδευόμαστε. Μνημόνιο έχουμε από τον Ιούλιο... Ο Τσίπρας είπε ψέματα ακόμη και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ" - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Ο Κώστας Λαπαβίτσας είναι ένας από τους λεγόμενους "τίμιους" βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που εξαρχής είχε αμφισβητήσει τη "στρατηγική διαπραγμάτευσης" της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ και επιχειρηματολογούσε για την αναγκαιότητα η Ελλάδα να οδηγηθεί σε ένα εθνικό νόμισμα, καθώς τα μνημονιακά προγράμματα έχουν αποτύχει πλήρως.

Σήμερα ο εν λόγω βουλευτής μίλησε στο MEGA και με μεγάλη ειλικρίνεια εξήγησε τι είναι το νέο Μνημόνιο του Τσίπρα και της "Πρώτης φοράς Αριστερά" και με ποιόν τρόπο επιτεύχθηκε:

Πρώτη αλήθεια:
"Στις 12 Ιουλίου είχαμε συμφωνία... Τώρα έχουμε επίσημα Μνημόνιο. Μη λέμε 'συμφωνία', ενώ είναι μνημόνιο για να....
αποφύγουμε την κακιά λέξη", καταρρίπτοντας το "μύθο" της διαπραγμάτευσης.

Δεύτερη αλήθεια:
"Τα έχουμε δει όλα σε αυτή τη Βουλή... Να δούμε τι θα προλάβουμε να διαβάσουμε και τι θα ψηφίσουμε.". "Καρφί" για τις.... δημοκρατικές διαδικασίες του Τσίπρα και της παρέας του, σχετικά με την ψήφιση των σημαντικότερων μέττρων της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδος.

Τρίτη αλήθεια:

«Εμείς ως βουλευτές γνωρίζαμε ότι υπήρχε μια σειρά προαπαιτουμένων -αυτό συμφώνησε η ελληνική κυβέρνηση- και υποτίθεται ότι το μνημόνιο θα έμπαινε σε διαπραγμάτευση μετά τα προαπαιτούμενα, μετά την 20η Αυγούστου, μετά τα χρήματα που θα παίρναμε για να κάνουμε τις πρώτες πληρωμές. Τώρα έχουμε ένα μνημόνιο το οποίο θα κληθούμε να ψηφίσουμε»

Ακόμη και στο ίδιο του το κόμμα ο Τσίπρας είπε ψέματα για να αποφύγει τον εξευτελισμό και τη διαπόμπευση, αλλά με αυτό τον επαίσχυντο τρόπο τους καταναγκάζει να ψηφίσουν κάτι με το "πιστόλι στον κρόταφο".

Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών