Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015

ANTINEWS: ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ… ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!

Antinews
Γράφει ο Αντίοχος

Σε κατάσταση απελπισίας βρίσκονται όλοι οι παπαγάλοι του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, εν όψει του κατακερματισμού των συστημικών πολιτικών δυνάμεων και της ραγδαίας ανόδου των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες εκλογές και αυτού που θα προκύψει στις εκλογές που θα γίνουν μετά τις επερχόμενες.
Γράφει, λοιπόν, το σαμαρικό antinews σε άρθρο του υπό τον τίτλο «H εποχή της παρακμής και ο θάνατος της σοβαρότητας της δημοκρατίας. Που πάμε;»: «Στο τέλος η Ελλάδα θα....
καταντήσει να έχει χειρότερη πολιτική ζωή και από αυτή της γειτονικής Ιταλίας όταν δέσποσε η αυτοκρατορία του κλόουν του Μπερλουσκόνι. Αν τελικά η κάλπη της 20ης Σεπτεμβρίου καταγράψει την απόγνωση της κοινωνίας και το αδιέξοδό της με τέτοιο τρόπο γελοιοποίησης της πολιτικής ζωής της χώρας τότε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Το βέβαιο είναι ότι θα είναι θανάσιμο βήμα για το δημοκρατικό και κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα. Σ’ όλα αυτά συνυπολογίστε να έχουμε καμιά σοβαρή αύξηση των φασισταριών της Χρυσής Αυγής και τότε …κλάφτα Χαράλαμπε».
Κλάψτε ελεύθερα… δημοκράταροι τη «δημοκρατία» σας που χάνεται! Ο λαός πάντως, όχι μόνο δε θα κλάψει, αλλά αντιθέτως, πολύ θα το ευχαριστηθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών