Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015

ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

XRYSH_AYGH_SPOT_2
Γράφει ο Αθανάσιος

Αγαπητοί συνέλληνες, χαίρετε.
Στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που απομένει έως την προσέλευση των Ελλήνων στις κάλπες, το κυρίαρχο ερώτημα που πλανάται είναι: ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;
Αναμφίβολα στο ανωτέρω ερώτημα οφείλουν μία απάντηση αυτοί που τις προκήρυξαν (ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και αυτοί που ελπίζουν στην πολιτική ανάνηψη των, υπό καθεστώς διάλυσης, πολιτικών μορφωμάτων τους (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ κλπ).
Με δεδομένη την ...
αποδόμηση της επικοινωνιακής τους ισχύος, όσο κι αν τα ΜΜΕ των πλουτοκρατών προσπαθούν να την επαναφέρουν, αλλά και την ανυποληψία του πολιτικού τους λόγου, αυτό το ερώτημα είναι καθαρά ρητορικό.
Οι εκλογές που έρχονται είναι άλλος ένας ψυχαναγκασμός προς το Ελληνικό Έθνος, άλλη μία δόλια απόπειρα για την υφαρπαγή της θεσμικής (ψήφος) συγκατάθεσης του Ελληνικού λαού προς τις Εθνοπροδοσίες που είναι έτοιμες να διαπράξουν, εκ νέου, οι συμμορίες των απατεώνων πολιτικάντηδων.
Κι εδώ τίθεται αμείλικτο το ερώτημα: ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ;;;
Φυσικά θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και να κατανοήσουμε το θλιβερό γεγονός, ότι το έσχατο μέσο αντίστασης που έχει εκχωρήσει το ψευδεπίγραφο «δημοκρατικό» καθεστώς στους Έλληνες, η ψήφος, έχει ευτελιστεί, υπονομευθεί και καταστρατηγηθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να γινόμαστε μάρτυρες της εκλογής μέθυσων, ομοφυλόφιλων, κλεφτών, ποδοσφαιρικών παραγόντων, ή ακόμη και ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ως «εκπροσώπων» του Έθνους.
Τα ψευτοδιλλήματα και οι ψυχολογικές πιέσεις που θέτουν τα προδοτικά κόμματα της ΚΛΕΨΙΑΣ και της ΨΕΥΤΙΑΣ, προς τους Έλληνες είναι ύπουλα και ένα δείγμα τους είδαμε πρόσφατα στις ακραίες προπαγανδιστικές εκδηλώσεις προ του δημοψηφίσματος… φανατικές εκδηλώσεις υπέρ του «ΝΑΙ» ή του «ΟΧΙ», αντεγκλήσεις, φανατισμός, πόλωση… κι εν τέλει;;;
Όλα τα πολιτικά μορφώματα που υπηρετούν πιστά αυτό το καθεστώς των νεο-κοτζαμπάσηδων, των νεο-προεστών και προυχόντων, ψήφισαν τα ΑΙΣΧΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ της Εθνικής υποδούλωσης, της νομοτελειακής καταστροφής της Πατρίδας.
Κατά συνέπεια, η ψήφος σας ΕΛΛΗΝΕΣ πάει…περίπατο, όποιο από τα τρισάθλια και βρικολακιασμένα πολιτικά μορφώματα του παρελθόντος κι αν ψηφίσετε, το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα ΤΟ ΙΔΙΟ.
Υπάρχει όμως και η «άλλη οδός» και θα πρέπει όλοι να αναλογιστούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: γιατί το ΤΡΙΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ της χώρας είναι αποκλεισμένο και διωκόμενο από «θεούς και δαίμονες»;;;
Οι φθηνές και αναμασημένες ατάκες περί «φασισμού» και «ναζισμού» επιστρατεύονται όταν οι «δημοκράταροι» των ανωτέρω πολιτικών συμμοριών, αποφεύγουν το δημόσιο διάλογο και αντιπαράθεση θέσεων, αποκλείοντας τη Χρυσή Αυγή από ΟΛΕΣ τις τηλεοπτικές πολιτικές εκπομπές.
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, τόσο πιστεύουν στη δημοκρατία;;;
Εάν αυτά τα λαμόγια του δημοσίου βίου είχαν ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ πολιτικό επιχείρημα, ώστε να αντιπαρατεθούν με τις δικές μας θέσεις, να είστε βέβαιοι ότι θα το είχανε ήδη πράξει.
Είναι όμως ΕΝΟΧΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΙΛΟΙ και κρύβονται πίσω από τα τηλεπαράθυρα, τις κατευθυνόμενες συζητήσεις και την προπαγάνδα των πλουτοκρατών καναλαρχών, με τους οποίους συναλλάσσονται και αλληλοκαλύπτονται.
Η μοναδική λύση λοιπόν που νομοτελειακά απομένει στους ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ και ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ Έλληνες, είναι το Πολιτικό Κίνημα που ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ το άθλιο κατεστημένο, ΔΕ ΛΥΓΙΣΕ στις διώξεις, τις δολοφονίες και τις παράνομες φυλακίσεις και του οποίου ο λόγος είναι πάντα ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ και ΑΛΗΘΙΝΟΣ.
Η Χρυσή Αυγή με τις αταλάντευτες θέσεις της και την ΤΙΜΗ της, είναι εδώ.
Η Χρυσή Αυγή έχει προτεραιότητα ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η Χρυσή Αυγή έχει πολιτικό πρόγραμμα για την αναβίωση της Πατρίδας, όχι με μίζες, ψευτιές και δανεικά, αλλά με δουλεία, αφοσίωση και πυγμή.
Στο χέρι σας Έλληνες είναι να αποτινάξετε από τις ψυχές σας το βάρος της συνέργειας με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Πατρίδας.
Στο χέρι σας είναι να τους δείξετε ότι δεν είσαστε δούλοι της προπαγάνδας τους και των συμφερόντων που αυτοί υπηρετούν.
Στο χέρι σας είναι να ψηφίσετε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, γιατί τα παιδιά σας δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον από αυτό που σας προετοιμάζουν οι πολιτικοί απατεώνες και τα αφεντικά τους οι πλουτοκράτες, ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών