Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015

Χωρίς αντίπαλο στην τρίτη θέση με διαρκή άνοδο η Χρυσή Αυγή

Όσο προχωράμε στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου με την Χρυσή Αυγή να δίνει μια πολιτική μάχη υπό αντίξοες συνθήκες υπό καθεστώς πολιτικής δίωξης, αποκλεισμού, αναστολής χρηματοδότησης και φίμωσης, το μόνο που μπορούν να κάνουν οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι να αποκρύπτουν τα πραγματικά ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών. Κάτι που έκαναν πάντοτε δηλαδή...
Ακόμα και έτσι όμως και ίσως έχοντας βάλει λίγο μυαλό από τις πανωλεθρίες που έχουν υποστεί εδώ και 3 χρόνια από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής που είναι ΠΑΝΤΟΤΕ υψηλότερα, δεν μπορούν να αποκρύψουν το ολοφάνερο: Ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι με διαφορά...
τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα με σαφείς τάσεις ανόδου και ενισχυμένα ποσοστά που θα αγγίξουν ή ακόμα θα ξεπεράσουν διψήφιο νούμερο.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η δημοσκόπηση της Pulse για το Action24 στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, δίνει στα κόμματα:

ΣΥΡΙΖΑ 27,5%,
ΝΔ 26,5 %,
Χρυσή Αυγή 6,5%,
Ποτάμι 5,5%,
ΚΚΕ 5,5%,
ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 5,5%,
ΛΑ.Ε. 4,5%,
Ένωση Κεντρώων 3%
ΑΝ.ΕΛ 2,5%
Σε αυτά τα ποσοστά υπολογίστε και το 10,5% των αναποφάσιστων που την Κυριακή των εκλογών θα αποφασίσουν και κάντε την αναγωγή επί των πραγματικών ποσοστών, ώστε να γίνει απολύτως σαφές ότι μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου η ενδυναμωμένη Χρυσή Αυγή θα είναι η Αξιωματική αντιπολίτευση ενάντια σε εθνοκτόνα Μνημόνια και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών