Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2015

Χαλάστηκαν οι πλουτοκράτες με την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Ως… αναγεννώμενο από τις στάχτες του, παρουσιάζει ο βρετανικός Independent –παλιό και πιστό όργανο των παγκοσμίων τυράννων- τον παλαιό… μνημονιοσκίστη mister Tsipra. Ωστόσο, εκτός από τα «good news», τα «καλά νέα» που λένε οι φίλοι μας οι Εγγλέζοι, δηλαδή την επικράτηση του εκλεκτού των παγκόσμιων αφεντικών, υπάρχουν και τα «bad news», τα «άσχημα νέα». Που δεν είναι άλλα, από την αύξηση των δυνάμεων της Χρυσής Αυγής και τη διατήρησή της στην τρίτη θέση. Ιδού:   

«Ο Τσίπρας έχει αναστηθεί από τις στάχτες του με την λαϊκή εντολή να ανανεώνεται παρά τα φαινομενικά πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα συμμετοχής των ψηφοφόρων. Οι Έλληνες ελπίζουν ότι ο Τσίπρας θα καταφέρει μια συμφωνία που θα εγγυάται αρκετή σταθερότητα για την κυβέρνησή του ώστε να ξεπεράσει τις περικοπές και τους ελέγχους που αναμένονται από τις Βρυξέλλες.

Αλλά η πιο σκοτεινή πτυχή του...
εκλογικού αποτελέσματος είναι ότι το φασιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής αύξησε το ποσοστό του στο 7,1%, εδραιώνοντας την θέση του ως τρίτου μεγαλύτερου κόμματος στην Ελλάδα».

(ΥΓ): Το ξέρουμε πως… στενοχωρήσαμε τα παγκόσμια αφεντικά και τα όργανά τους και τους συστήνουμε να πιουν λίγο… ξυδάκι. Θα βοηθήσει πολύ την κατάστασή τους!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών