Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2015

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

antipolitefsi_mixaloliakos


Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Στην Κω, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ μειώθηκε κατά περίπου 2 ποσοστιαίες μονάδες (36,35% από 38,84%) αλλά αντίστοιχα έπεσε και το ποσοστό της Ν.Δ. (25,38% από 27,88%). Οι ψηφοφόροι αποφάσισαν να πριμοδοτήσουν την καθαρή θέση της Χρυσής Αυγής εναντίον των μεταναστών ακόμη και αν έχουν προσφυγικό προφίλ, δίνοντας στο κόμμα ποσοστό 10,15% σε σχέση με το 5,87% των εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου.». Γνωστά τα παραπάνω, ειδικά όσον αφορά τις θέσεις μας. Άγνωστο είναι ότι,
το παραπάνω απόσπασμα ανήκει στην κ. Γεωργιοπούλου, αρθρογράφου της καθεστωτικής «καθημερινής», όπου σήμερα δε, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, φιλοξενεί και άρθρο του κ. Σουλιώτη, στις σελ. 5 & 6 αντίστοιχα, γραμμένα θα έλεγα με την πρέπουσα δημοσιογραφική δεοντολογία. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή τη στάση η εν λόγω εφημερίδα, αλλά προς το παρόν είναι και αυτή μία νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου. Μπορεί βέβαια κάποιοι άλλοι, από την εν λόγω εφημερίδα, να μας κρατούν ακόμη μούτρα που ξαναβγήκαμε, αλλά εμείς δεν κρατούμε καμία κακία.
Σήμερα, σε μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή στον «σκάϊ», ακούστηκε το εξής ανείπωτο από τη βουλευτίνα του Σύριζα Παπακώστα. «θα ξεκινήσουμε να σπείρουμε, να ξανανοίξουμε τα εργοστάσια μας, και θα βάλουμε τους Έλληνες σε δουλειά….». δεν υπήρχε, βέβαια, κάποιος εθνικιστής στο πάνελ ώστε να πεί στην κ. βουλευτή, ότι ο συνδικαλισμός τους έκλεισε τα περισσότερα εργοστάσια στον τόπο μας, αλλά και ότι συνέβαλε με αρνητικό τρόπο στην μείωση της αγροτικής παραγωγής. Και ποιος να το πεί, όταν όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν του μνημονιακού τόξου; Η ίδια κ. βουλευτής ήταν αυτή που, δεν άφηνε τον συναγωνιστή Η. Κασιδιάρη να κάνει την χθεσινή τηλεφωνική παρέμβαση στον σταθμό blue sky, μιας και δεν έβαζε γλώσσα μέσα της όσο μιλούσε ο συναγωνιστής Ηλίας. Μπορεί κάποιοι σταθμοί να αρχίζουν να μας καλούν σε ενημερωτικές πολιτικές εκπομπές, αλλά να είστε σίγουροι ότι το παράδειγμα της μπολσεβίκας Παπακώστα, θα το εφαρμόζουν συχνά πυκνά.
Μόλις την περασμένη Πέμπτη πρέπει να έμαθε την κατρακύλα της Ν.Δ ο Βαγγέλας, οπότε την επομένη έκανε  την εξής δήλωση, μπας και περισώσει κάτι από την εκλογική καταστροφή: «εμείς ψηφίσαμε συμφωνία και όχι μέτρα». Ό, τι και να κάνουν πλέον στην ψοφοδεξιά, είναι σίγουρο ότι σύντομα θα έχουμε σοβαρές πολιτικές εξελίξεις στο κόμμα της δεξιάς, εξελίξεις που μπορεί να φθάσουν μέχρι και τη διάσπαση της. Ο κόσμος έχει πλέον ξυπνήσει, και έχει δει ολοκάθαρα το γαλάζιο πελατειακό κράτος, αλλά και τους υπευθύνους που δε σταματούν να τον κοροιδεύουν ακόμη και σήμερα.  
Προ των εκλογών δήλωνε, ο νεοεισελθείς στη βουλή κ. Λεβέντης, ότι τα μνημόνια είναι η σωτηρία της Χώρας και ότι θα τα ψήφιζε, χωρίς να αποσκοπεί σε υπουργική θέση. Σήμερα με τη νέα πλέον συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ, και με αρνητικές τις προοπτικές συνεργασίας με το κόμμα της ένωσης κεντρώων, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε το πρωί στον «σκάϊ» πως: «η νέα κυβέρνηση θα καταρρεύσει σύντομα, εάν ερμηνεύσει την ετυμηγορία του λαού ως επιβράβευση, είπε πως το κόμμα του δεν θα συναινέσει στην ψήφιση εφαρμοστικών νόμων και ζήτησε αλλαγή στο μίγμα των μεταρρυθμίσεων.» . Μάλιστα κ. Λεβέντη μας.
Τέλος, μόνο ως άθλο δύναται να χαρακτηρίσει κανείς την είσοδο μας για τέταρτη συνεχόμενη φορά στο κοινοβούλιο. Και λέω άθλο γιατί, με τόσες διώξεις, τόσους αποκλεισμούς, τις δολοφονίες, την κατατρομοκράτηση του εκλογικού σώματος, καταφέραμε όχι μόνο να σταθούμε όρθιοι, αλλά και να τους κάνουμε να τρέμουν ακόμη και στο άκουσμα του ονόματός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών