Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2015

Η Κρήτη απάντησε στους συκοφάντες: Υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στα ηρωικά Σφακιά και την μαρτυρική Κάντανο



Μπορεί οι καθεστωτικοί λακέδες να προβάλλουν διάφορους εμπαθείς εναντίον της Χρυσής Αυγής, όμως η πραγματικότητα είναι ότι η Χρυσή Αυγή υπερψηφίζεται και εκφράζει τους Έλληνες πολίτες.
Πολλά ήταν τα ρεπορτάζ σχετικά με το πού «δεν πήρε ψήφο η Χρυσή Αυγή» στην Κρήτη, όμως οι ουραγοί του μνημονίου, ξέχασαν να αναφέρουν το πού οι Κρήτες έδωσαν εξαιρετικά ποσοστά στην Χρυσή Αυγή.
Ο λόγος, φυσικά, για τα ηρωικά Σφακιά, την ιδιαίτερη Πατρίδα του Δασκαλόγιαννη, αλλά και πάρα πολλών άλλων επαναστάσεων των Κρητών, τα οποία τίμησαν την Χρυσή Αυγή με ποσοστό που υπερβαίνει τον πανελλήνιο μέσο όρο της. Συγκεκριμένα....
στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Σφακίων η Χρυσή Αυγή κατέλαβε το 7,21% του συνόλου των ψήφων, υπερδιπλασιάζοντας τα ποσοστά της. Συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή έλαβε 114 ψήφους από τις 68 ψήφους των προηγούμενων εκλογών, ανεβαίνοντας στο 7,21% από το 3,78% των προηγούμενων εκλογών.
Όμως και στην μαρτυρική Κάντανο, η οποία υπέστη το ομώνυμο ολοκαύτωμα το 1941, και αποτελεί ένα από τα επίκεντρα της καθεστωτικής προπαγάνδας εναντίον της Χρυσής Αυγής, υπήρξαν πολλοί πολίτες που γύρισαν την πλάτη στα ψέμματα.Συγκεκριμένα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έλαβε 190 ψήφους και 5,47% στην περιοχή της Καντάνου.
Οι Κρήτες υπήρξαν πρωτοπόροι των Εθνικών Αγώνων. Πριν ακόμα από την Ένωση της Νήσου με την μητροπολιτική Ελλάδα, οι Κρήτες συμμετείχαν στους αγώνες του Γένους για Ελευθερία. Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, να λείπουν από το Εθνικό Προσκλητήριο της Χρυσής Αυγής για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Μπορεί το καθεστώς να επιχείρησε επί δεκαετίες να κοιμήσει τους Κρήτες και να τους βυθίσει στην παρακμή του πασοκισμού, να τους αναγκάσει ουσιαστικά να ψηφίζει ψεύτες, κλέφτες και πολιτικούς απατεώνες. Όμως, οι Κρήτες έχουν γεννηθεί Ελεύθεροι Έλληνες και δεν μπορούν να εξαπατώνται μονίμως.
Η εκρηκτική άνοδος της Χρυσής Αυγής στο νησί, δείχνουν ότι οι Κρήτες αφυπνίζονται και βλέπουν το βαθύ σκοτάδι να καλύπτει την Πατρίδα μας και ετοιμάζονται για άλλη μία φορά να περάσουν στην Εθνική Αντίσταση, που εκφράζεται από την Χρυσή Αυγή και τον Λαϊκό Εθνικισμό.
Κώστας Αλεξανδράκης

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών