Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2015

ΤΑ ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ… ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΜΑΛΑΚΑ» ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ… ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ!

lafazanis
Γράφει ο Αντίοχος

Δεν είναι μόνο ο Λεβέντης που έβριζε τους ψηφοφόρους που δεν τον ψήφισαν μετά τις εκλογές («ζώα», «ηλίθιοι», κ.λπ.). Τώρα που σταμάτησε να τους βρίζει ο Λεβέντης, άρχισαν να τους βρίζουν τα ψώνια, οι Λαφαζανίστας!
Έτσι, σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην… λενινιστική σπίθα τους (που δεν έγινε φωτιά να μας κάψει…), υπό τον… ποιητικό τίτλο «Αυτός ο λαός ο μικρός και μέγας, ο αχρείος και ήρωας», αναγράφονται –μεταξύ των άλλων- και τα εξής:
«Επειδή η νέα Βουλή είναι κατά 90% μνημονιακή και κατά το υπόλοιπο 6% ναζιστική. Επειδή μπήκε στη Βουλή ο...
Λεβέντης και όχι ο Γλέζος. Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε περίπου όσο πήρε τον Γενάρη. Επειδή η ΝΔ πήρε περισσότερο από όσο πήρε το Γενάρη. Επειδή η Αριστερά καταποντίστηκε ή έμεινε στάσιμη μετά από ένα ακόμη μνημόνιο. Επειδή η υπερψήφιση του τρίτου μνημονίου καμιά φθορά δεν προκάλεσε στους υποστηρικτές του. Επειδή, επειδή, επειδή… Τότε ο κόσμος είναι μεγάλος μαλάκας. Ακολουθώντας την προτροπή του Γκράουτσο Μαρξ «αυτές είναι οι αρχές μου και αν δεν σας αρέσουν έχω κι άλλες», μήπως να εκλέξουμε έναν άλλο λαό;».
Τρεις σύντομες παρατηρήσεις:
1η) Λαφαζανίστας, κλέψατε προεκλογικά – με την αβάντα του συστήματος- την τρίτη διερευνητική εντολή από την Χρυσή Αυγή (αντί για το… νομισματοκοπείο). Αλλά, όλα κι όλα, δε σας επιτρέπουμε να κλέβετε και τα ποσοστά μας. Κατά 7% είναι… ναζιστική η νέα βουλή, κι όχι κατά 6%!
2η) Στην… αλλαγή λαού που ζητάτε, θα τα βρείτε σκούρα! Καθότι, ο «νέος σοβιετικός άνθρωπος» που έφτιαξαν οι πολιτικοί σας πρόγονοι, αποδείχθηκε… αντεπαναστάτης, οι Κουβανοί σύντροφοι ανεμίζουν πλέον… αμερικάνικες σημαίες και η Βόρειος Κορέα πέφτει… μακριά! Αφήστε δε, που δεν έχετε και… σκιστά μάτια!
3η) Με τις υγείες σας και… καλοχώνευτο το μαύρο που σας έριξε ο ελληνικός λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών