Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2015

«Νεότευκτος εθνικός μύθος» η γενοκτονία των Ποντίων για την Εφημερίδα των Συντακτών!

Αμετανόητοι ως προς την άρνηση της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού παραμένουν τα «ορφανά» του «Ιού». Μετά τον χαρακτηρισμό «νεοπαγές θεώρημα», που είχε χρησιμοποιήσει για την γενοκτονία η τριάδα του Τάσου Κωστόπουλου, Δημήτρη Ψαρρά και Άντας Ψαρρά στις 17 Μαίου, έρχεται τώρα ο πρώτος με σχόλιό του στην φυλλάδα που αρθρογραφεί να αρνηθεί εκ νέου την γενοκτονία των Ποντίων, χαρακτηρίζοντάς την «νεότευκτο εθνικό μύθο»!

Για την ακρίβεια, κάτω από τον τίτλο «Ακρίδες» γράφει τα εξής στην «Εφημερίδα των Συντακτών»: «Δεν πρόλαβε καλά καλά να υπουργοποιηθεί ο Νίκος Φίλης, και τα εθνικόφρονα ποντιακά σωματεία...
«θυμήθηκαν» ότι πέρσι τέτοιο καιρό είχε αντιταχθεί στην ποινικοποίηση της «κακόβουλης αμφισβήτησης των γενοκτονιών», όχι μόνο στη βάση του σεβασμού της ελευθερίας της έκφρασης αλλά και αποδομώντας τον σκληρό πυρήνα του νεότευκτου εθνικού μύθου περί ποντιακής (και μικρασιατικής) γενοκτονίας. Οι ίδιοι βέβαια φορείς ανέχονταν, όπως έχουμε αποκαλύψει στην «Εφ. Συν» (17.5.2013), τη διακίνηση απροκάλυπτα ρατσιστικών κηρυγμάτων κατά των μεταναστών από ποντιακούς συλλόγους, στο πλαίσιο και με την ευκαιρία του επίσημου εορτασμού της επίμαχης γενοκτονίας. Αν μη τι άλλο, η διανομή προκηρύξεων που διακηρύσσουν ότι «δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες» αλλά «αλλογενείς έποικοι» που «εποικίζουν την Ελλάδα (και την Ευρώπη), εξαπλωμένοι όπως οι ακρίδες σε μια ελκυστική φυτεία» (και, προφανώς, χρειάζονται επείγουσα αντιμετώπιση με θανατηφόρα χημικά), εμπίπτει στον σκληρό -κι αδιαμφισβήτητο- πυρήνα της ισχύουσας αντιρατσιστικής νομοθεσίας

Επειδή ο Κωστόπουλος έχει το θράσος να εγκαλεί για χρήση «της ισχύουσας αντιρατσιστικής νομοθεσίας», αναρωτιόμαστε αν τα περί «νεότευκτου εθνικού μύθου περί ποντιακής (και μικρασιατικής) γενοκτονίας» εμπίπτουν κι αυτά στην ισχύουσα αντιρατσιστική νομοθεσία.

Δεν ξέρει, άραγε, την γνωστή παροιμία «όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα»; Όπως και να έχει, βλέπουμε το πώς αντιλαμβάνονται την ιστορική μνήμη του Ελληνισμού οι πιο φανατικοί εχθροί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του Εθνικισμού.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών