Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2015

"Τσούζει" πολύ τους κομμουνιστές ότι η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί τη λαϊκή τάξη και τους ενστόλους!

Γράφει ο Αινείας

Μια εβδομάδα έχει περάσει από τις εθνικές εκλογές και το αποτέλεσμα τους, που επισφράγισε την κυριαρχία της Χρυσής Αυγής ως της μόνης εθνικολαϊκής δύναμης παγιώνοντάς τη στην 3η θέση, και οι κομμουνιστές δε λένε να... το χωνέψουν.

Σήμερα λοιπόν στη "φυλλάδα" τους προσπαθούν να αποτιμήσουν το αποτέλεσμα και φυσικά εστιάζουν στο γεγονός στο γιατί η Χρυσή Αυγή είναι πραγματική εκπρόσωπος των ενστόλων, των πληγέντων από τη λαθρομετανάστευση κατοίκων της ακριτικής Ελλάδος. Με τις γνωστές απολιθωμένες ρήσεις τους επιδιώκουν να παρουσιάσουν τη Χρυσή Αυγή ως...
συστημική γιατί την ψήφισαν οι... ένστολοι και οι κάτοικοι στα σύνορα της χώρας, αφού επηρεάστηκαν από... τα συστημικά ΜΜΕ!!!

Ακόμη και η επιστήμη σε αυτές τις περιπτώσεις σηκώνει τα χέρια ψηλά και προσδοκά... τη θεία παρέμβαση.

Βέβαια καλό θα είναι να μας εξηγήσουν οι υπάλληλοι, άεργοι του Περισσού πώς η Χρυσή Αυγή, όντας "αντιλαϊκή" κατόρθωσε όχι μόνο να αυξήσει αλλά και να ξεπεράσει σε ποσοστά το....εργατικό κομμουνιστικό κόμμα σε λαϊκές περιοχές όπως στη Β' Πειραιά, και να αφήσει εκτός Βουλής τον... Κουτσούμπα στη Βοιωτία, όπου είναι κατ εξοχήν περιοχή αγροτών και εργατών.

Ψιλά γράμματα για τους μπολσεβίκους του Περισσού, που και πάλι θα βρουν την αιτία στην...ιμπεριαλιστική οικονομία και τα ΜΜΕ για να δικαιολογήσουν τη δική τους ανυπαρξία και το μίσος που νιώθει το εργατικό δυναμικό απέναντί τους.

Χωνέψτε το καλά κάτοικοι του Περισσού.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική λαϊκή δύναμη, γνήσιος εκπρόσωπος της εργατιάς και των αγροτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών