Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015

Στημένη τηλεμαχία φοβισμένων πολιτικάντηδων απόψε, γιατί τρέμουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής


Στημένη τηλεμαχία φοβισμένων πολιτικάντηδων απόψε, γιατί τρέμουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής

Σήμερα το βράδυ θα διεξαχθεί η πολυθρύλητη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών. Ως συνήθως, οι πολιτικάντηδες του μνημονίου τρέμουν την φωνή της Αλήθειας και σπεύδουν στον αποκλεισμό της.
Σήμερα το βράδυ θα παρευρεθεί στην τηλεμαχία ακόμα και ο «πρόεδρος» του κόμματος της μίας ημέρας, για το οποίο ακόμα δεν είναι σίγουρο αν έχει καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά παρόλα αυτά έλαβε διερευνητική εντολή!
Αυτός ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής δεν είναι κάτι νέο, ούτε γίνεται υπό την πρόφαση της δικαστικής διερεύνησης της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Γίνεται σταθερά εδώ και χρόνια, ξεκινώντας μάλιστα πολύ πριν την είδοσο της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Η πραγματικότητα είναι ότι...
από την μία πλευρά οι πολιτικάντηδες τρέμουν να αντιπαρατεθούν με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν διστάζουν να λένε την Αλήθεια στον Ελληνικό Λαό και αποκαλύπτουν με κάθε ευκαιρία τις προδοσίες των πολιτικάντηδων. Από την άλλη πλευρά, το πολιτικό κατεστημένο ακόμα νομίζει ότι μπορεί να περιορίσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μέσω της πολεμικής εναντίον της.
Σήμερα, οι πολιτικάντηδες, με την αγαστή συνεργασία των δημοσιογραφίσκων του μιντιακού κατεστημένου θα επιχειρήσουν να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό. Θα ξαναδούμε τον Σύριζα «αντιμνημονιακό», τη ΝΔ να «μειώνει τους φόρους», το ΠΑΣΟΚ να «πολεμάει τη διαπλοκή», το ΚΚΕ να «μάχεται για τη δημοκρατία», τους ΑΝΕΛ να «αρνούνται το μνημόνιο» και το Ποτάμι να «αποστρέφεται τα κανάλια».
Δεν τολμούν να καλέσουν την Χρυσή Αυγή στην τηλεμαχία, τρέμουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και προτιμούν τον αποκλεισμό, από την αντιπαράθεση, αποδεικνύοντας ότι ζούμε σε μία σταλινικού τύπου «δημοκρατία» του μνημονίου και της εθνοπροδοσίας. Ας κρατήσουν τις τηλε – «μαχίες» τους και τα κανάλια τους.
Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Ελληνικό Λαό, παρά την λάσπη, την τρομοκρατία και την σκευωρία, αντλεί δύναμη από αυτόν και στις 20 του Σεπτέμβρη όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, η οποία θα είναι πλέον Αξιωματική Αντιπολίτευση!

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΗΤΕΣ-ΚΟΠΡΙΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών