Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2015

Η Μυτιλήνη είναι η Ελλάδα του μέλλοντος... Κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα κατοίκου της

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στη Μυτιλήνη και τη Λέσβο βλέπετε μια μικρογραφία της Ελλάδος και του εγκλήματος που συντελείται σε βάρος του Έθνους μας από τους εγχώριους και ξένους δυνάστες. Βιολογική εξόντωση με αποδήμηση των Ελλήνων και αλλοίωσή τους, οικονομική εξουθένωση μέσω των λαθρομεταναστών και της μαύρης εργασίας τους και κοινωνική διάλυση μέσω της εγκληματικότητας, διάλυσης των δημόσιων υποδομών και των φορέων. ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να σώσει την Ελλάδα από την σταδιακή διάλυση. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή, είναι ψήφος στην Ελλάδα.

LathroLesvos-700x360

 
Παρατηρώ με ιδιαίτερη ανησυχία όσα διαδραματίζονται στο όμορφο νησί μου…
Δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος…
Δεν θέλω να πυροδοτήσω τα πάθη… 
Αλλά είναι πολλοί μήνες τώρα, που εμείς οι κάτοικοι της Μυτιλήνης και γενικά της Λέσβου, βιώνουμε μια απερίγραπτη κατάσταση ανεπάρκειας του κράτους στο θέμα των λαθρομεταναστών, που εισβάλλουν στο νησί μας από διάφορα σημεία των παραλιών, χρησιμοποιούν κάθε μέσο και κάθε τρόπο, ακόμη και τον δόλο, υποκρινόμενοι συχνά τους δήθεν ναυαγούς, κατασκηνώνουν όπου θέλουν σε πάρκα, σε πλατείες, παιδικές χαρές, εκκλησίες, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. 
Και μπορεί σήμερα να.... έφυγαν 6000 από αυτούς, αλλά μέχρι να φύγουν όλοι – πάνω από 30.000 εκτιμάται πως είναι στο νησί, μόνο σήμερα 8/9 περίπου 10000 απογράφησαν – άλλοι τόσοι θα έχουν έρθει…
Θεσμικά, ως υπεύθυνος της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στο νησί αλλά και ανθρωπιστικά πρέπει να μιλήσω όμως για τον ρατσισμό που υφίστανται οι Έλληνες στο νησί…
Να γράψω και να ενημερώσω όλους τους Έλληνες σε όλη την Ελλάδα για το τι συμβαίνει στο νησί μου αφού οι αναφορές από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν συγκινούν το κράτος που δεν ενεργεί ούτε τα αυτονόητα απέναντι στις ορδές των απρόσκλητων λαθρομεταναστών, αφήνοντας τις διάφορες ΜΚΟ και δυστυχώς και ύποπτα άτομα ποικίλων συμφερόντων, να διαχειρίζονται σήμερα την κατάσταση, ενώ θα έπρεπε να είναι συνεχώς σε πλήρη ετοιμότητα στην τήρηση των νόμων αλλά κυρίως παρέχοντας ασφάλεια στους Έλληνες…
Να καλέσω σε βοήθεια όσους κρατικούς φορείς, ή ευρωπαϊκούς φορείς, πρέπει, να δώσουν διέξοδο σε ένα πρόβλημα που έχει ήδη φτάσει εδώ και καιρό σε αδιέξοδο, φέρνοντας όλους τους μόνιμους κάτοικους στο νησί σε απόγνωση, γεμίζοντας τους κατοίκους με φόβο.
Φόβο απόλυτα λογικό, με όσα έχουμε ζήσει.
Να μιλήσω για τις βανδαλισμένες Εκκλησίες, για τις εικόνες τις πασπαλισμένες με περιττώματα, για τις μάχες στους δρόμους – μεταξύ τους για την ώρα – αφού οι «δυστυχισμένοι» ερχόμενοι στην χώρα μας, έφεραν και τις έριδες και τις αντιπαλότητες των χωρών και των φατριών τους, να μιλήσω για τις φωτιές, τις πορείες και τους βανδαλισμούς των καταστημάτων, αλλά και τις επιθέσεις που έχουν καταγραφεί ήδη – για την ώρα, ευτυχώς, όχι θανατηφόρες – αλλά και τι δικαιολογία είναι αυτή πως οι επιθέσεις δεν είναι – ακόμη – θανατηφόρες; 
Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα στο νησί για να επέμβουν όσοι σήμερα κωφεύουν.
Όσοι σε μια ευνομούμενη χώρα, που είναι μέλος μιας μεγάλης ευρωπαϊκής κοινωνίας πρέπει να επέμβουν για να λύσουν ένα πρόβλημα που δεν είναι ελληνικό.
Ένα πρόβλημα που προκλήθηκε από την κακή πολιτική, ανεύθυνων κομμάτων, με επικίνδυνους πολιτικούς, που έκλεισαν το μάτι στους δουλέμπορους, αλλά και στα εκατομμύρια λαθρομεταναστών ανά την γη, προσκαλώντας τους στην χώρα μας για… να λιαστούν!
Πρέπει να μιλήσω, αγνοώντας ένα σύστημα που καιροφυλακτεί για το πότε κάποιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα πει τα αυτονόητα, για να φορτώσουν το κίνημα με ανόητες κατηγορίες περί «ρατσισμού» και άλλα ευφάνταστα, συνεχίζοντας το γαϊτανάκι της ντροπής και της δικαστικής σκευωρίας, με τα δικαστήρια της δημ(ι)οκρατίας τους στρεφόμενα εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. 
Είμαι υποχρεωμένος να απευθύνω έκκληση παντού για βοήθεια, πριν συμβούν τα πολύ χειρότερα, πρέπει να προλάβω την φρίκη…
Οι περισσότεροι από όσους βλέπουν από την τηλεόραση ή από τον υπολογιστή τους τις εικόνες με τις φωτιές που ανάβουν οι λαθρομετανάστες στο νησί, ή τις επιθέσεις τους προς τα πλοία, όπου χωρίς χαρτιά και εισιτήρια προσπαθούν να επιβληθούν και να επιβιβαστούν σε αυτά, όσοι βλέπουν τις εικόνες με τους δεκάδες χιλιάδες που κατακλύζουν κάθε ελεύθερο σημείο στο νησί, βυθίζονται μετά στην καθημερινότητα τους, και δεν έχουν στην μύτη τους την μυρωδιά που αναδύουν οι τόποι όπου συναθροίζονται οι λαθρομετανάστες στην περιοχή της Αγ. Ειρήνης και του Δημοτικού Θεάτρου, σε άλση, όπως τα Τσαμάκια Μυτιλήνης.
Δεν τους βλέπουν να αφοδεύουν και να ουρούν όπου βρουν (τυπικό παράδειγμα το αδόμητο οικόπεδο του κατεδαφισθέντος Κτηνιατρείου στο Κιόσκι, σε απόσταση 100 μ. από το Δικαστικό Μέγαρο), να βρωμίζουν με απορρίμματα και κάθε λογής σκουπίδια τους παραπάνω χώρους, ενίοτε να παρακωλύουν τις συγκοινωνίες, να κατασπαταλούν το πόσιμο νερό και γενικά να προκαλούν διάφορες ζημιές σε βάρος των δημοτών αυτής της πόλης.
Δεν έχουν στα αυτιά τους την κραυγή «τζιχάντ», δεν έχουν στα μάτια τους το μίσος – αντί της ευγνωμοσύνης – που εκπέμπει η ματιά τους.
Δεν θέλω να αναφερθώ στην οικονομική συντριβή του επιχειρηματικού κόσμου στο νησί, αφού η οικονομική κατάσταση στο νησί, έπεται της ασφάλειας μας. Εξάλλου όσοι περίμεναν να εργαστούν το καλοκαίρι, αντί για τουρίστες και ανάπτυξη ήρθε η δυστυχία. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σίγουρα λοιπόν θα είναι βαρύς ο χειμώνας, και σίγουρα θα αυξηθεί η ανεργία στο νησί όταν όλα αυτά – εύχομαι με το καλό – τελειώσουν. Αρκεί να τελειώσουν χωρίς έκτροπα.
Εύχομαι να τελειώσουν όλα γρήγορα και να βρεθεί τρόπος, να φύγουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι από το νησί – οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι άνδρες, νέοι, ετοιμοπόλεμοι που λέγαμε και στο στρατό – αλλά πολύ φοβάμαι πως όλη η κατάσταση κλιμακώνεται και απέχουμε μια τρίχα από τα σοβαρά και τα χειρότερα που σε καμία περίπτωση δεν θα ξεκινήσουν από τους ντόπιους φιλήσυχους και φιλειρηνικούς κατοίκους.
Η ταμπέλα που υψώθηκε από τους λαθρομετανάστες – που μόνο ευγνώμονες στον τόπο που τους φιλοξενεί δεν είναι – δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.
«Θα καταστρέψουμε το νησί» προειδοποιούν… Ακούει κανείς;
 
Υ.Γ. Πριν βιαστεί κάποιος αλληλέγγυος να μου μιλήσει για τον «πόνο των προσφύγων» που αγωνίζονται να πάνε στην Ευρώπη «για μια καλύτερη ζωή» μπορεί να μου απαντήσει στο ερώτημα: Πακιστάν, Ιράκ ή Συρία, προς Βερολίνο ή Στοκχόλμη ή Ολλανδία και Αγγλία αεροπορικώς: 300 – 700 ευρώ το κεφάλι… Γιατί, λοιπόν έρχεται κάποιος στην Ελλάδα με κόστος περίπου 5 – 10.000 ευρώ το κεφάλι…; Εάν «πράγματι» έχει προορισμό την Ευρώπη; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών