Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2015

Οι αίθουσες μοιάζουν πολύ μικρές για να χωρέσουν τους Εθνικιστές.. Χαμός στη Θεσσαλονίκη στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!!!


Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση σε όγκο και παλμό ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή από τη Θεσσαλονίκη. Η μεγάλη αίθουσα του....
ξενοδοχείου "Καψής" αποδείχτηκε τελικά πολύ μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές που συμμετείχαν στην μεγάλη συγκέντρωση.


Πρώτος στο βήμα ανέβηκε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, ο οποίος υπογράμμισε ότι παρά τους αποκλεισμούς, τις διώξεις και τις δολοφονίες η Χρυσή Αυγή δηλώνει παρούσα και με συνέπεια λόγων και έργων αντιστέκεται στα μνημόνια.

Επόμενος ομιλητής ήταν ο βουλευτής της Β΄ Θεσσαλονίκης, συναγωνιστής Γραικός Φώτης, που θύμισε σε όλους ότι από το «λεφτά υπάρχουν» του Γιωργάκη πήγαμε στο 1ο μνημόνιο, από το «θα σκίσω τα μνημόνια» του Σαμαρά μας προέκυψε το 2ο μνημόνιο και τέλος από την κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο του Αλέξη υποδεχόμαστε το 3ο κατά σειρά μνημόνιο.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής Κιλκίς, συναγωνιστής Χατζησάββας Χρήστος, περιγράφοντας με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στο νομό του, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, που έχει καταληφθεί κυριολεκτικά από αμέτρητα πλήθη λαθρομεταναστών και η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου. Κατήγγειλε τις πολιτικές τόσο της ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, όσο και της σημερινής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που στην ουσία ευθύνονται για τη σημερινή απαράδεκτή κατάσταση.

Το λόγο στη συνέχεια έλαβε ο βουλευτής Σερρών, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης που ξεμπρόστιασε για μια ακόμη φορά την μνημονική στροφή μιας συγκυβέρνησης, που όπως φαίνεται θα είναι η πρώτη και τελευταία της φορά, που κάποιοι την εμπιστεύτηκαν. Ήδη το συνονθύλευμα του Σύριζα αυτοδιαλύεται μπροστά στην επέλαση της Χρυσής Αυγής. Είπε χαρακτηριστικά ότι «στους επτά μήνες κυβέρνησης γίναμε μάρτυρες μιας προσπάθειας διάλυσης της χώρας σε κάθε κρίσιμο τομέα διακυβέρνησης, όπως της Παιδείας, της Οικονομίας και της Εθνικής Άμυνας. Η Χρυσή Αυγή έλεγε και θα συνεχίσει να λέει την αλήθεια όσο και αν αυτό δεν αρέσει στο διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο».

Κατόπιν στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης Ηλίας, βουλευτής Αττικής που αναφέρθηκε στους αγώνες και τη συνέπεια της Χρυσής Αυγής όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τη συνέπεια που δείχνει το πολιτικό καταστημένο στις διώξεις εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος. «Ό,τι και να κάνουν» είπε «η πορεία μας δεν ανακόπτεται. Ακόμα και οι πλέον φανατικοί πολέμιοι μας παραδέχονται ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα είναι και πάλι η τρίτη πολιτική δύναμη, καθιστάμενη εκ των πραγμάτων Εθνική Αντιπολίτευση, αφού η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Νέας Δημοκρατίας, είναι δεδομένη υφιστάμενη ήδη άτυπα, αφού ψηφίζουν τα πάντα μαζί και απομένει μόνο η επισημοποίηση της. Προσπαθούν για άλλη μια φορά να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και να υφαρπάξουν την ψήφο του. Η διαφορά της Χρυσής Αυγής με όλα τα υπόλοιπα κόμματα είναι ότι ο αγώνας της δεν γίνεται περι χρημάτων αλλά περί αρετής»

Πραγματικός σεισμός έγινε όταν ανακοινώθηκε ότι επόμενος ομιλητής, έστω και δια τηλεφώνου, θα ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Ουσιαστικά παρών, ο Αρχηγός του Κινήματος κατήγγειλε τις γελοίες μεθοδεύσεις των δήθεν δημοκρατών, που με αστείες και ανυπόστατες αιτιάσεις προσπαθούν να εμποδίσουν τον προεκλογικό αγώνα της Χρυσής Αυγής και να αποφύγουν τη δημόσια αντιπαράθεση θέσεων και απόψεων, που θα αποδείκνυε περίτρανα όχι μόνο τη γύμνια τους αλλά και τη μεθοδευμένη προσπάθεια υφαρπαγής της ψήφου των Ελλήνων. «Φοβούνται την Ιδέα του Εθνικισμού και τρέμουν μπροστά στη Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Γνωρίζουν ότι στο τέλος η Νίκη θα είναι δική μας» είπε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος στο θέμα του ονόματος του κρατικού μορφώματος των Σκοπίων, που απολαμβάνει την ένοχη ανοχή της σημερινής κυβέρνησης. «Η Χρυσή Αυγή» είπε ο Αρχηγός «δεν πρόκειται να κάνει ποτέ πίσω σε κανένα Εθνικό Θέμα είτε αφορά τη Μακεδονία είτε τη Κύπρο είτε τη Θράκη ή τη Βόρειο Ήπειρο.» Σχετικά με τις εκλογές ξεκαθάρισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν κάνει αγώνα πολιτικό αλλά Εθνικό. Είπε χαρακτηριστικά ότι «στην προσπάθεια δημιουργίας πόλωσης και στη λογική της χαμένης ψήφου τους απαντώ ότι χαμένη ψήφος είναι μόνο η ψήφος που δεν πηγαίνει στη Χρυσή Αυγή, διότι όλοι αυτοί είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για τα δεινά των Ελλήνων».

Είναι σαφές ότι σε κάθε περίπτωση αυτό που διαγράφεται ως βέβαιο αποτέλεσμα είναι η επερχόμενη συγκυβέρνηση Σύριζα – Νέας Δημοκρατίας. Μόνη επιλογή των Ελλήνων είναι η Χρυσή Αυγή και κάθε ποσοστό φαίνεται δυνατό. Η καταδίκη των μνημονιακών πολιτικών τις οποίες υιοθέτησαν όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, σε συνδυασμό με τη διόγκωση του λαθρομεταναστευτικού, στο οποίο μόνο εμείς αντιστεκόμαστε σθεναρά αναδεικνύει το Λαϊκό Σύνδεσμο σε μοναδική επιλογή των Ελλήνων.
Ψήφος στη Χρυσή Αυγή σημαίνει ΟΧΙ στα μνημόνια της υποταγής και αποτελεί την μόνη Εθνική επιλογή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών