Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2015

Για αυτό το λόγο θα είναι η Χρυσή Αυγή πρώτη Δύναμη στη Μυτιλήνη...Η Λέσβος φλέγεται: Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά και απειλούν με λεηλασίες την Μυτιλήνη!



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Παράλληλα με αυτή την απόπειρα κατάληψης του νησιού από τους λαθρομετανάστες, τα λαθρολάγνα καθεστωτικά ΜΜΕ προβαίνουν σε συνεχείς ενημερώσεις για τις... προκλήσεις των αστυνομικών και των κατοίκων έναντι των κατατρεγμένων λαθροεποίκων. Η λύση είναι μόνο μια... Χρυσή Αυγή για να επιστρέψει η Ελλάδα στους Έλληνες
 
Υπό καθεστώς πραγματικής κατοχής ζουν οι Έλληνες της Λέσβου, παρακολουθώντας με τρόμο τους λαθρομετανάστες να δρουν ασύδοτα στο νησί και να προβαίνουν σε σωρεία έκνομων ενεργειών, με το Κράτος σε ρόλο υποκινητή της....
έκρυθμης καταστάσεως.

Από νωρίς σήμερα το πρωί, χιλιάδες λαθρομετανάστες ξεκίνησαν πορεία από τον καταυλισμό στο Καρά Τεπέ προς το λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου και ενώθηκαν με λαθρομετανάστες που βρίσκονταν εκεί.

Κατόπιν, κινήθηκαν όλοι μαζί προς το δημαρχείο και το κτίριο της Περιφέρειας, προκαλώντας καταστροφές και ανάβοντας φωτιές στο διάβα τους!

Μέχρι αυτή την ώρα, έχουν καταλάβει την Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών, κόβοντας στη μέση την πόλη της Μυτιλήνης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία υποστηρίζει πως οι φωτιές ανάβονται από τους λαθρομετανάστες προκειμένου να προκαλέσουν αντιπερισπασμό στις Αρχές.

Παρά ταύτα, αστυνομικές δυνάμεις έχουν για την ώρα παραταχθεί στην αρχή της οδού Ερμού, ούτως ώστε να αποτρέψουν την εισβολή των λαθρομεταναστών στην κεντρική αγορά της πόλης.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μάλιστα, εκτιμούν πως αν οι λαθρομετανάστες εισβάλλουν τελικά στην αγορά, θα καταστούν αναπόφευκτες οι λεηλασίες των καταστημάτων!

Το βέβαιο είναι ότι η κατάσταση δεν δύναται να εξομαλυνθεί, ενώ αντίθετα τα χειρότερα έπονται από τις ορδές των λαθροεισβολέων που αυξάνονται ραγδαία.

Η λύση είναι μία: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών