Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015

Τσούξιμο στην Αυγή: Η Χρυσή Αυγή θα βγει τρίτο κόμμα με διαφορά από το τέταρτο... Κι αν γίνει «μεγάλη συγκυβέρνηση» θα θεριέψει!

Γράφει ο Αντίοχος

Αν και κάποιες (δήθεν) δημοσκοπήσεις, που φαίνονται από χιλιόμετρα ότι είναι καραστημένες, δείχνουν την Χρυσή Αυγή να παλεύει με δύο, τρία ή και τέσσερα άλλα κόμματα για την τρίτη θέση, τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα, κι αυτό το παραδέχονται ακόμα και οι πιο λυσσασμένοι εχθροί μας.

Όπως γνωστός και μη εξαιρετέος αρθρογράφος της Αυγής του ΣΥΡΙΖΑ, μονίμως εμπαθέστατος με το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, που σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Ένας Φύρερ στο ντιμπέιτ», αναγκάζεται να ομολογήσει την αλήθεια για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Ιδού:

«Η Χρυσή Αυγή κερδίζει επειδή οι εκλογές συνέπεσαν με την έξαρση του προσφυγικού ρεύματος. Κερδίζει από εκείνους τους ηλίθιους ελληναράδες που...
βλέπουν τους πρόσφυγες να συνωστίζονται στα λιμάνια και νομίζουν -οι ηλίθιοι- ότι πρόκειται για τζιχαντιστές εισβολείς. Η Χρυσή Αυγή θα βγει τρίτη στις εκλογές, με διαφορά από τον τέταρτο και με ποσοστό που θα υπερβαίνει το 6,28% που πήρε τον Ιανουάριο. Είναι λυπηρό και αποτρόπαιο, δυστυχώς, όμως, είναι σχεδόν αναπόφευκτο. Τα άλλα τρία κόμματα, Το Ποτάμι, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ, που διεκδικούν την τρίτη θέση δεν μπορούν να επιτύχουν υψηλά ποσοστά, κατά πάσα πιθανότατα θα βρεθούν και τα τρία κάτω από το 6%. Κάτω από το 6%, αισθητά κάτω από το 6%, θα βρεθεί και η ΛΑΕ, παρ’ όλο που έχει αυτοχριστεί εκπρόσωπος του δημοψηφισματικού ΟΧΙ επί της Γης. Στις εκλογές που έρχονται, η Χρυσή Αυγή θα πάρει μεν υψηλό ποσοστό -ντροπιαστικά υψηλό για έναν λαό που έχει υποφέρει τα πάνδεινα από τον ναζισμό και τον φασισμό…».

Με την ευκαιρία της ενασχόλησής του με την Χρυσή Αυγή, ο αρθρογράφος αναφέρει παρακάτω γιατί οι ΙΔΙΟΙ (ΣΥΡΙΖΑ και νουδούλα) δεν πρέπει να στήσουν «μεγάλη συγκυβέρνηση». Ιδού το σκεπτικό του: «… Ακούγονται ήδη ψίθυροι προερχόμενοι από τη Ν.Δ., που λένε ότι η Χ.Α. θα πάρει διψήφιο στις εκλογές, γι’ αυτό το σύστημα πρέπει να αντιδράσει φτιάχνοντας μεγάλο συνασπισμό. Πρόκειται για πλήρη διαστροφή της πραγματικότητας. Ο μεγάλος συνασπισμός, ένα θηριώδες μόρφωμα που θα έχει ως μοναδικό σκοπό την πιστή εφαρμογή του Μνημονίου, δεν θα αποδυναμώσει τη Χρυσή Αυγή, θα τη θρέψει τη Χρυσή Αυγή, θα στείλει σούμπιτους στα χέρια των ναζιστών τους οργισμένους και τους φοβισμένους».

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών