Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 05, 2015

Την "πονάει" πολύ τη Γεροβασίλη αλλά τι να κάνουμε... 3η Δύναμη η Χρυσή Αυγή!

ekloges_xrysh_augh

Δεν καταλάβαμε το νόημα και τη σκοπιμότητα της δηλώσεώς σας κυρία Γεροβασίλη, όσον αφορά τους ψήφους που έλαβε ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής;
Τι ακριβώς προσπαθείτε να επιτύχετε με τη δήλωση «Στην πρώτη ομιλία του προέδρου της Βουλής, πάρα πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν να λείπουν από την αίθουσα. Και υπάρχουν και χειρότερα, ότι...
πολλοί εξ αυτών επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, αντί να στηρίξουν το συναινετικό προεδρείο».
Με ποίο δικαίωμα και με ποία ιδιότητα χαρακτηρίζετε ως «χειρότερο» τη δημοκρατική απόφαση 41 ακόμη βουλευτών –εκτός εκείνων της Χρυσής Αυγής- να τιμήσουν με την ψήφο τους τον υποψήφιο του Κινήματός μας, Συναγωνιστή Ιωάννη Αϊβατίδη για τη θέση του αντιπροέδρου;
Αγαπητή κυρία, φυσικά καταλαβαίνουμε απόλυτα πόσο οδυνηρό και απίστευτο είναι για όλους εσάς των διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων που από κοινού υπηρετείτε πιστά τα συμφέροντα των ξένων τραπεζιτών και τοκογλύφων, να διαπιστώνετε ότι η Χρυσή Αυγή παρά τον διωγμό που εξαπολύσατε εναντίον της, παρά την κολοσσιαία συκοφαντική εκστρατεία, την αντισυνταγματική  στέρηση χρηματικών πόρων, την τρομοκρατία των ψηφοφόρων, τις δολοφονίες και τον αποκλεισμό της από το δημόσιο βήμα, παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας και τώρα πλέον οι υποψήφιοί μας για διάφορες θέσεις εντός του κοινοβουλίου  τιμώνται με τις ψήφους και άλλων βουλευτών εκτός των Συναγωνιστών.
Υποτίθεται ότι εσείς ως υπέρμαχοι της δημοκρατίας και της συνταγματικότητας πρέπει να επικροτείτε τέτοιες ενέργειες ελεύθερης βούλησης που προάγουν την πολυφωνία και την κοινωνική εξέλιξη. Αλλά μάλλον είστε μόνο στα λόγια δημοκράτες και προοδευτικοί.
Ίσως  να σας τρομοκρατεί και το γεγονός του ότι, οι Σταλινικές μεθοδεύσεις που εφαρμόστηκαν τα προηγούμενα έτη για την περιθωριοποίηση και των αποκλεισμό των υποψηφίων μας από το αντι προεδρείο της Βουλής, πλέον δεν τελεσφορούν.
Για αυτό θα επιθυμούσαμε να κάνουμε μια προτροπή τόσο σε εσάς, όσο και σε όλους όσους προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλο τους.
Συμφιλιωθείτε με το γεγονός, ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας με αυξητικές τάσεις. Και όταν πολύ σύντομα το σαθρό κατηγορητήριο που όπως φαίνεται, δεν στηρίζεται σε μαρτυρίες και αποδεικτικά στοιχεία, αλλά σε κατάρες και αφορισμούς καταρρεύσει και ως νόμιμο κόμμα απολαμβάνουμε ξανά της κρατικής επιδότησης, τα κονδύλια αυτά θα διατεθούν στην κοινωνική δράση υπέρ των Ελλήνων πολιτών και όχι υπέρ αλλοδαπών και λαθρομεταναστών ή υπέρ της συντήρησης των κομματικών παράσιτων.
Όσον αφορά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, πραγματικά αυτή η Βουλή θα αποτελεί αντικείμενο θυμηδίας με αντιπροέδρους τον “Pony tail” κύριο Τάσο Κουράκη και την ανεπανάληπτη κυρία Χριστοδουλοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών