Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 05, 2015

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ;

lathro_germania
Της… κακομοίρας γίνεται στους καταυλισμούς των «προσφύγων» (με ή χωρίς εισαγωγικά…) της Γερμανίας. Τα επεισόδια μεταξύ ατόμων διαφόρων εθνοτικών και θρησκευτικών ομάδων που συνωστίζονται εκεί είναι συνεχή και ξεκινούν από ασήμαντες αφορμές. Για παράδειγμα, τα μεγάλα επεισόδια που έγιναν πρόσφατα στον κεντρικό καταυλισμό, άρχισαν όταν ένας Αλβανός πήρε την σειρά από έναν Πακιστανό, στην ουρά για το συσσίτιο!
Γενικώς, τα...
πνεύματα είναι τεταμένα και ο φόβος νέων επεισοδίων συνεχής. Σε τέτοιο βαθμό, που οι γιατροί αρνούνται να εισέλθουν σε καταυλισμούς χωρίς ένοπλη αστυνομική συνοδεία!
Κι αν αυτά συμβαίνουν στην Γερμανία που είναι οργανωμένη χώρα και η αστυνομία της δεν αστειεύεται, φανταστείτε τι έχει να γίνει στους καταυλισμούς που στήνουν οι Τσιπροκαμμένοι στην Ελλάδα, όταν θ’ αρχίσουν οι εθνοτικές και θρησκευτικές συγκρούσεις μεταξύ των «προσφύγων»!

2 σχόλια:

  1. Τσεκάρετε και αυτό!!!!
    Από την «Die Welt»:
    Using Properties Even Against the Will of the Owners.
    The Hamburg municipality took the first step towards the confiscation of empty properties and using them for the refugees. In a first session, a majority of the parliament decided on Wednesday (9/30) for the “Law for the security of refugee accommodations in camps”.

    Χρήση κατοικιών ακόμα και ενάντια στη θέληση των ιδιοκτητών.
    Ὁ Δήμος του Αμβούργου έκανε τὸ πρώτο βήμα για δήμευση των κενών κατοικιών και στέγαση σ' αυτὲς των προσφύγων.
    Στην πρώτη συνεδρίαση η πλειοψηφία του κοινοβουλίου ,ψήφισε νόμο την Τετάρτη (30/9), για την "ασφάλεια διαμονής προσφύγων σε στρατόπεδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως παμε θα τα παρουν τα σπιτια μας ας εχουμε καλου- κακου ενα μπιτονι κηροζινη ετσι ουτε εμεις αλλα πολυ περισσοτερο ουτε αυτοι .αποκαιδια ολα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών