Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 05, 2015

Mνημονιακό δεκανίκι του Τσίπρα o Λεβέντης: Θα στηρίξω την κυβέρνηση Σύριζα - BINTEO

Πρόθυμο δεκανίκι προς χρήση του συστήματος αποδεικνύεται ο γραφικός Λεβέντης. Δεν είναι μόνο οι ιδιόχειρες σημειώσεις του Φλαμπουράρη, ο οποίος έλεγε ότι θα δώσει υπουργειάκι στον πάλαι ποτέ παραλήπτη πίτσας του καναλιού 67, όχι τώρα, αλλά στο... προσεχές μέλλον. Πλέον υπάρχει και η ομολογία του δήθεν αντιπολιτευόμενου λιγουριού της εξουσίας της Ένωσης Κεντρώων.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά»: «Αν διώξει τον Καμμένο,...
τότε θα στηρίξω την κυβέρνηση».

Βεβαίως, η συγκεκριμένη φράση θυμίζει πάρα πολύ έντονα κάποιον άλλο πολιτικό αρχηγό, αφού ακριβώς την ίδια επωδό είχε επί επτά μήνες ο Σταύρος Θεοδωράκης, αχυράνθρωπος του Μπόμπολα στην προσπάθειά του για κατάληψη της εξουσίας.

Επειδή, όμως, ο Θεοδωράκης «ξεφούσκωσε», τώρα οι καναλάρχες και οι διαπλεκόμενοι βάζουν μπροστά τον Λεβέντη να τους εξυπηρετήσει.

Και ο Λεβέντης αποδεικνύεται εξόχως πρόθυμος: Πρώτος έκανε δήλωση εναντίον της Χρυσής Αυγής. Πρώτος ψήφισε τους υποψηφίους της νουδούλας και του Σύριζα, δείχνοντας μάλιστα και τα ψηφοδέλτια για να μην υπάρχει αμφιβολία.

Πρώτος και πρόθυμος σε όλα, αρκεί που τον βγάλανε από την μιζέρια του, τον διαφημίσανε και τον κάνανε μέχρι και βουλευτή.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών