Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2015

«ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΤΖΙΤΖΙ»: Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

tzitzi_tsipras
Γράφει ο Αντίοχος

Μηνύματα σαν κι αυτό, κατακλύζουν τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο:
«Tζιτζικώστα δαγκωτό! Μόνο αυτός είχε το θάρρος να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις «εντολές» Καραμανλή. Μόνο έτσι μπορείς να διαλύσεις την καμαρίλα και τα φέουδα που κατασπαράζουν την παράταξη εδώ και δεκαετίες. Πάμε δυνατά για να διώξουμε την σαπίλα από τη ΝΔ. Πάμε δυνατά για να διώξουμε την λαίλαπα της Αριστεράς και του Τσίπρα που διαλύουν την χώρα. Μόνο ο Τζιτζικώστας μπορεί να τσακίσει τον Τσίπρα».
Θα τσακίσει τον Τσίπρα, όπως αναφέρει ο –ενθουσιώδης ή εγκάθετος- οπαδός της νουδούλας; Ή μήπως μαζί του θα… συγκυβερνήσει – αν υπάρξει τέτοια ανάγκη για το σύστημα;
Ο… «άφθαρτος Τζίτζι» έχει φροντίσει να....
ξεκαθαρίσει τη θέση του επ’ αυτού, πριν ακόμα από την προκήρυξη των τελευταίων εκλογών, με συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία».
Σ’ αυτήν, αναφερόμενος στην «εθνική συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων» (εννοώντας βεβαίως τις δύο βασικές συνιστώσες του συστήματος, νουδούλα και ΣΥΡΙΖΑ), την χαρακτήρισε «μονόδρομο», παρατήρησε ότι «έπρεπε να είχε επιτευχθεί πριν το αδιέξοδο στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας» και ολοκλήρωσε υποστηρίζοντας ότι «τα κόμματα πρέπει να συγκρουσθούν με τον παλιό, κακό εαυτό τους και να προτάξουν τη συνεννόηση για τις εθνικές προτεραιότητες».
Επειδή δε μπορεί τώρα να εμφανιστεί και ως… αντιμνημονιακός, να προσθέσουμε ότι στην ίδια συνέντευξη –που έγινε πριν τη νέα μνημονιακή συμφωνία»- απαίτησε την υπογραφή νέου Μνημονίου, κι ήταν μάλιστα και… βιαστικός: «Άμεσα η κυβέρνηση πρέπει να καταλήξει σε μια έντιμη συμφωνία με τους εταίρους».
Αυτά τα ολίγα, για να μην κοροϊδεύουν τον κοσμάκη οι κάθε λογής κεκράχτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών