Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2015

Οι “επιζήσαντες” του Ολοκαυτώματος στο “Κούγκι”

Από τις λίγες ιστορικές γνώσεις που ο καθένας μπορεί να αποκομίσει ακόμη και από τα σχολικά εγχειρίδια (τουλάχιστον τα παλαιότερα), είναι γνωστό ότι ο ιερομόναχος Σαμουήλ και οι τελευταίοι συναγωνιστές του στο θρυλικό Κούγκι δεν υπέκυψαν, αλλά  πέθαναν ηρωικά και ελληνικά. Γιατί έτσι έγραφαν την ιστορία τους κάποτε οι Έλληνες.
Σήμερα, κάτι όψιμοι ιμιτασιόν Σουλιώτες, όχι μόνο το «έκαναν Κούγκι» χωρίς να πάθουν γρατζουνιά, αλλά επιζήσαντες του «ολοκαυτώματος» κατάφεραν στη συνέχεια να γίνουν και υπουργοί για να διαπομπεύουν με τη θλιβερή τους παρουσία κάθε ιστορική επέτειο του Ελληνισμού, όπως έκαναν και με τις ιερόσυλες αναφορές τους στο Κούγκι.
Ούτε όμως οι....
χλιδάτες και πομπώδεις υπουργοποιήσεις, ούτε οι διαπομπεύσεις ένδοξων ιστορικών επετείων μέσα από ένα «καρακιτσαριό» κωμικών εκδηλώσεων και συμπεριφορών, είναι συμβατές με το ολοκαύτωμα των ηρωικών αγωνιστών που πέθαναν στο Κούγκι, υπερασπιζόμενοι τα πάτρια.
Η τραγική αλήθεια είναι ότι το «Κούγκι» του «στρατάρχη» Πάνου, συμβολίζει το Κούγκι ενός Ελληνισμού που έχει φθάσει στο ηθικό και ιστορικό του Ναδίρ. Έτσι καταγράφηκε στο λαϊκό υποσυνείδητο και έτσι θα μείνει στην ιστορία. Ενώ η απόστασή του από το Κούγκι του καλόγερου Σαμουήλ, δείχνει την απόσταση που χωρίζει τους σημερινούς εξανδραποδισμένους Έλληνες, από τον πραγματικό εαυτό του ένδοξου παρελθόντος τους.
Μεγάλη λοιπόν η απόσταση που έχουν να διανύσουν οι Έλληνες για να ξαναπιάσουν τον κομμένο ιστορικό τους μίτο, να ξαναβρούν τον χαμένο τους εαυτό. Μιας και οι εθνικοί ολετήρες του «συνταγματικού» τόξου, όργανα και συνοδοιπόροι των πιο ανθελληνικών ξένων δυνάμεων που ελέγχουν σήμερα την πατρίδα μας, με τη βοήθεια των κατάπτυστων ΜΜΕ κάνουν ό,τι μπορούν για να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Θάβουν όσο πιο βαθιά μπορούν το σπόρο του ελληνικού Εθνικισμού, για να εξαφανίσουν κάθε ελπίδα ανάκαμψης και ιστορικής επιβίωσης του Έθνους.
Ξεχνούν όμως ότι όσο πιο βαθιά θάβουν αυτό το σπόρο, τόσο πιο γόνιμο είναι το χώμα που αυτός συναντάει. Τόσο πιο στέρεες και βαθιές ρίζες απλώνει στο έδαφος. Τόσο πιο ψηλό και δυνατό κορμό μπορεί να θρέψει και να στηρίξει. Τόσο πιο πολλούς καρπούς μπορεί να αποδώσει.
«Όσο θάβεις το σποράκι, τόσο βγάνει ανθό», λέει ένα τραγούδι και ευτυχώς οι εχθροί του Έθνους μας αγνοούν αυτή την αλήθεια.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών