Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2015

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ: ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!

samaras_kopanietai__article
Γράφει ο Αντίοχος

Ένα υπερπερίεργο άρθρο, με τίτλο το δολοφονικό σύνθημα των φονιάδων της αριστεράς (και της… προόδου) «Τσακίστε τους φασίστες – Φτάνει πια!», γράφτηκε στη γνωστή ιστοσελίδα των ορφανών του Σαμαρά.
Και το χαρακτηρίζω «υπερπερίεργο», λόγω της απίστευτης -για νερόβραστους αστούληδες του γλυκού νερού- φρασεολογίας του, που φτάνει στα όρια της υστερίας.
Σας παραθέτουμε κάποια σημεία του για να καταλάβετε τι εννοούμε. Κατ’ αρχάς, απειλούμεθα με… πάτημα στο κεφάλι: «Οι φασίστες, απ’ όποια πλευρά κι αν ...
βρίσκονται πρέπει να πατιούνται στο κεφάλι, σ’ αυτό δεν υπάρχει διαπραγμάτευση». Ποιος θα μας πατήσει καλέ; Ο Μάκης ο Βορίδης (Μάκη-Μάκη, πήδα το ποταμάκι!) ή η Όλγα η Κεφαλογιάννη με τα… δωδεκάποντα;
Εν συνεχεία, υβρίζονται και απειλούνται οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής:  «Η δυστυχία είναι, όμως, για τον ελληνικό λαό, το μέρος αυτού που ψήφισε τη Χρυσή Αυγή. Αυτό το 6% και πάνω γνώριζαν όταν ψήφισαν με ποιους έχουν να κάνουν. Αν την ψήφο τους τη δίνουν σε εγκληματίες και φασίστες του χειρίστου είδους τότε είναι άξιοι της μοίρας τους. Όταν ο φασισμός χτυπήσει την πόρτα τους να μην παραξενευτούν. Να μην αιφνιδιαστούν και κυρίως να μη ζητήσουν βοήθεια από το οργανωμένο κράτος. Θα πρέπει να πληρώσουν κι αυτοί για την επιλογή τους».
Και στο τέλος, έρχεται το γνωστό σύνθημα των απανταχού αριστεριστών, αυτή τη φορά από γραφίδα ψοφοδεξιών: «Οι φασίστες πρέπει να τσακιστούν από την υπόλοιπη κοινωνία και από τη δικαιοσύνη».
Προς τι η ξαφνική λύσσα; Βλέπουν τα ορφανά του Σαμαρά, πρώτον ότι η σκευωρία που έστησε ο αρχηγός τους κατά της Χρυσής Αυγής καταρρέει με γδούπο και δεύτερον ότι η νουδούλα -με όλα αυτά τα καμώματα των δελφίνων της- πάει για φούντο κι ότι από την επικείμενη διάλυσή της θα ωφεληθεί πολιτικά η Χρυσή Αυγή. Ε, χρειάζονται κι άλλα για να χάσουν την αστική ψυχραιμία τους και να εκτραπούν;
(ΥΓ): Χου ρε!

3 σχόλια:

  1. To εν λόγω site συνεχίζει ηλεκτρονικά το μαρξιστικό περιοδικό ΑΝΤΙ με εκδότη τον , μακαρίτη πλέον, Παπουτσάκη. Σε αυτό έγραφαν διάφοροι θεωρητικοί του μαρξισμού. Μετά τον θάνατο του Παπουτσάκη την επιμέλεια ανέλαβε ο παλαιός κνίτης Βασίλης Ζήσης, ο οποίο είχε λαμπρές σπουδές στην Μόσχα!
    Δημοσιογράφος στον Ελεύθερο Τύπο του παλαιού επονίτη Άρη Βουδούρη και προτέρου συνεργάτη του Σ.Κόκκαλη ο Β.Ζήσης ενέπλεξε το όνομα του στις υποθέσεις της κομμουνιστικής τρομοκρατίας και συγκεγκριμένα του ΕΛΑ. Με πρόσβαση στα αρχεία της STAZI προσκόμισε στοιχεία που ενέπλεκαν και τον Κόκκαλη στην τρομοκρατία και την κατασκοπεία υπέρ του σοβιετικού συνασπισμού.

    Με την άνοδο του Α.Σαμαρά στην αρχηγία της ΝΔ εμίσθωσε το μαρξιστικό ANTINEWS για τις ανάγκες της προσωπικής του προβολής.
    Μετά τον πρόωρο θάνατο, πέρσι,του Βασίλη Ζήση την επιχειρηματική εκμετάλλευση και δημοσιογραφική διαχείρηση του site ανέλαβε ο υιός του Πάνος, που γράφει ενίοτε μερικά κειμενάκια σύμφωνα με την σαμαρική γραμμή, όταν δεν ασχολείται με γρήγορα αυτοκίνητα που είναι το ακριβό του σπορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι από εμάς φύγαμε από την ΝΔ δεν γυρνάμε πίσω. Και υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος για αυτό: Έκαναν την ΝΔ κεντροδεξιά χωρίς δεξιούς. Οπότε όποιος αισθάνεται δεξιός δεν έχει κανένα λόγο να μείνει μαζί τους. Για τους δεξιούς υπάρχει η ΧΑ, καλά να είναι, όπου μπορούμε να εκφραστούμε πολιτικά και ελεύθερα. Να μην αναφέρω ότι όλοι τους στην ΧΑ είναι ελληνόψυχοι, γιατι για την Ελλάδα γεννηθήκαμε και για την Ελλάδα υπάρχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το.... antinews! Που πριν λίγες μέρες κορόιδευε τον Τζιτζικώστα και τώρα τον...υποστηρίζει! Από συνέπεια άλλο τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών