Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2015

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


lathro_selfie

Γράφει ο Αντίοχος

Επειδή μας έχουν –σκοπίμως!- μπερδέψει τα φερέφωνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με τους όρους «πρόσφυγες» και «μετανάστες», καλό είναι να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα.
Σύμφωνα με τον ορισμό της Σύμβασης του 1951 για το Καθεστώς των προσφύγων, «πρόσφυγας θεωρείται αυτός που δεν είχε άλλη επιλογή παρά να φύγει από την πατρίδα του, διότι έχει δικαιολογημένο φόβο δίωξης εξαιτίας της φυλής, της θρησκείας, της εθνικότητας, της συμμετοχής του σε συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα ή των πολιτικών του πεποιθήσεων και γι’ αυτό το λόγο δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί να επιστρέψει στη χώρα του».
Σύμφωνα, λοιπόν, με....
τον παραπάνω ορισμό, οι Σύριοι που έχουν καταφύγει στις γειτονικές χώρες, όπως η Τουρκία, η Ιορδανία και ο Λίβανος, μπορούν να θεωρηθούν πρόσφυγες πολέμου, εφόσον κατέφυγαν εκεί από μια εμπόλεμη χώρα.
Ωστόσο, όταν οι ίδιοι άνθρωποι φεύγουν από την Τουρκία, δηλαδή απ
ό μια μη εμπόλεμη χώρα, στην οποία είναι απολύτως ασφαλείς και δεν υπάρχει κανένας φόβος διώξεών τους εξαιτίας της φυλής, της θρησκείας κ.τ.λ. κι έρχονται στην Ελλάδα –είτε για να μείνουν είτε για να μεταβούν από κει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες- δεν είναι πρόσφυγες αλλά «οικονομικοί μετανάστες», γιατί ο σκοπός τους είναι η αναζήτηση καλύτερης τύχης. Εφόσον δε έρχονται λάθρα, είναι λαθρομετανάστες!
Αυτά τα ολίγα, για να μη μας δουλεύουν οι έμποροι του ανθρωπισμού νεοταξίτες και τα όργανά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών