Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2015

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ «ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ» ΣΑΜΑΡΑ

georgiadis_samaras
Γράφει ο Αντίοχος

Όλοι μαζί κι ο… μουτζούρης χώρια. Αυτή η ελαφρώς παραφρασμένη παροιμία ταιριάζει για να περιγράψει το κλίμα μεταξύ των νεοδημοκρατών που πήγαν στην Μαδρίτη για την Σύνοδο του Λαϊκού Κόμματος και του φον Αντωνάκη Σαμαρά. Με μια… εξαίρεση. Τον… ξακουστό Μπουμπούκο,  που βρήκε την ευκαιρία -λόγω του αδειάσματος του «άφθαρτου Τζίτζι» προς τον Σαμαρά- και πλεύρισε τον… αντιπαθέστατο «μουτζούρη», για να πάρει το… χρίσμα του επίσημου «λαγού» του (το ανεπίσημο το είχε πάρει λίγο πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του…). Κι αφού το πήρε (το… χρίσμα) φωτογραφήθηκε μαζί του και....
ανέβασε τη φωτογραφία στο twitter, με το εξής… πανηγυρικό σχόλιο: «Από την συνάντησή μου στη Μαδρίτη με τον Αντώνη Σαμαρά. Δεν φαντάζεστε πόσο καλά μιλούν οι Ευρωπαίοι για τον Σαμαρά».
Επιστρέφοντας, ο τελευταίος λαγός του Σαμαρά, είπε το… παράπονό του για την απομόνωση του «μουτζούρη» αρχηγού του, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1: «Η εικόνα να είναι ο πρώην πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός στη μια πλευρά και η αποστολή της ΝΔ στην άλλη πλευρά σαν να είμαστε δυο ξένοι δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο», αλλά και στο… αγαπημένο του twitter: «Επιστρέφω από Μαδρίτη, όπου έκανα την δουλειά που έπρεπε. Δυστυχώς η πρόσκληση να είμαστε όλοι κλπ ήταν προσχηματική».
Α ρε Αντωνάκη, που κατάντησες! Να ξεμείνεις με τον Μπουμπούκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών