Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2015

Χαλάστηκαν οι καθεστωτικοί με την μπλούζα της Χρυσής Αυγής που φόρεσε ο Κασιδιάρης στη βουλή!

Πριν από λίγες ημέρες τα ΜΜΕ έφριξαν επειδή κάποιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διάβαζαν ένα στρατιωτικό περιοδικό μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου.

Μάλιστα, οι μπολσεβίκοι δικηγόροι του ΚΚΕ παρουσίασαν τις σχετικές φωτογραφίες στην περιβόητη δίκη στον Κορυδαλλό ως… αδιάσειστα στοιχεία εγκληματικής δράσης.

Τα ίδια και χειρότερα γράφτηκαν και χθες, όταν ένας βουλευτής μας έτυχε να μπει στην αίθουσα της ολομέλειας φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής. Αντέδρασαν ακαριαία όλα τα συστημικά μέσα, από το “thetoc.gr” της Έλλης Στάη μέχρι την… αθλητική εφημερίδα...
«Ο Φίλαθλος».

Γενική κατακραυγή και καταδίκη μίας ακόμα «ακραίας και προκλητικής» συμπεριφοράς μας:

«ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ο Κασιδιάρης: Εμφανίστηκε με μπλουζάκι των ταγμάτων!
Με προκλητικό μπλουζάκι μπήκε στην ολομέλεια της Βουλής ο Κασιδιάρης Ο Ηλίας Κασιδιάρης προκαλεί για άλλη μια φορά, αυτήν τη φορά εμφανιζόμενος στην Ολομέλεια της Βουλής με μαύρο φανελάκι της Χρυσής Αυγής, σαν και αυτά που φορούν τα γνωστά τάγματα της οργάνωσης στις εξορμήσεις τους. Δείτε τις φωτογραφίες».



Φυσικά ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και είναι κυριολεκτικά εξοργισμένος με τον γελοίο πόλεμο των ΜΜΕ κατά του τρίτου κόμματος της χώρας.

Αρκεί να ρίξετε μία ματιά στα σχόλια που συνόδευσαν όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Με πρώτο και καλύτερο το πρώην «αντιμνημονιακό» Χωνί, που αυτά που… του σέρνουν οι αναγνώστες του δεν έχουν προηγούμενο, με πάνω από 100 σχόλια, που όλα κράζουν ανελέητα τον αρθρογράφο, τα περισσότερα εκ των οποίων αφαιρέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών