Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2015

“Εγκληματική οργάνωση Μπόμπολα”: Εξοπλίζουν στρατό για... κατάλυση του Πολιτεύματος


“Εγκληματική οργάνωση Μπόμπολα”: Εξοπλίζουν στρατό για... κατάλυση του Πολιτεύματος

Ο τίτλος μπορεί να είναι χιουμοριστικός, αλλά ενδεικτικός του τραγελαφικού τρόπου με τον οποίο πραγματοποιήθηκαν οι πολιτικές διώξεις της παρέας του γνωστού πλέον «Παναθηναϊκάκια» εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου και τις τελεδίκες των πληρωμένων μέσων μαζικής εξαπάτησης ιδιοκτησίας μεγαλοεργολάβων.
Σύμφωνα με την επικρατούσα παραδικαστική και μιντιακή τους λογική, όπως θα παρατηρήσετε στο εξώφυλλο του "ΕΘΝΟΥΣ", υπάρχει κεντρική λεζάντα η οποία ενημερώνει το κοινό ότι, με την αγορά της εφημερίδος ο αναγνώστης μπαίνει στην κλήρωση για να αποκτήσει μία επαναληπτική καραμπίνα ή ένα δίκαννο. Ο ιδιοκτήτης του μέσου δηλαδή προτίθεται να εξοπλίσει παραστρατιωτικές ομάδες και μάλιστα δωρεάν!
Θεωρούμε αυτονόητο ότι....
θα πρέπει να διαταχθεί αυτεπάγγελτα έρευνα κατ’ οίκον ώστε να διευκρινιστούν οι συνωμοτικές προθέσεις των ιδιοκτητών του εν λόγω εντύπου και να αποκαλυφθούν οι προπαρασκευαστικές ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος καθώς και η σύσταση εγκληματικής οργανώσεως.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα δικαιωθούμε λέγοντας ότι η «δημοκρατία» τους έχει δύο μέτρα, δύο σταθμά και καμία λογική, παρά μόνο πολιτικές σκοπιμότητες. Σε όλους αυτούς τους κυρίους σκευωρούς και τηλεδικαστές ο Ελληνικός λαός έχει γυρίσει την πλάτη και περιμένει την ημέρα που θα γιορτάσει την παραδειγματική τιμωρία τους για τα εγκλήματά τους στο όνομα της «κοινής γνώμης» και της «δικαιοσύνης».
Εμείς, τα στελέχη, τα μέλη και οι υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή το μόνο που έχουμε να πούμε σε αυτούς τους «κυρίους» είναι ότι αυτή η μέρα δεν αργεί να έρθει και εμείς θα είμαστε παρόντες στην αποκαθήλωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών