Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2015

Η Χρυσή Αυγή στα Ρωσικά ΜΜΕ: Η συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας είναι απαραίτητη

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στο Ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ridus.ru, από το γραφείο του στις Βρυξέλλες. 

Συγκεκριμένα ο Στρατηγός Επιτήδειος μίλησε στην Ρωσίδα δημοσιογράφο...
Ιρίνα Οσίποβα, για την αποτυχία του Τσίπρα να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις του, για την καταστροφική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και για την περήφανη απόφαση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, να μην συμμετέχει στο τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ.


 

Επίσης ο Στρατηγός εξέφρασε την θέση της Χρυσής Αυγής για την κατάσταση στην Ουκρανία και συγκεκριμένα για το δικαίωμα του λαού της Κριμαίας στην αυτοδιάθεση και καταγγέλλοντας παράλληλα την καταστρεπτική πολική της ΕΕ, που όντας προσδεμένη στις ΗΠΑ, ώθησε την χώρα στον εμφύλιο πόλεμο.



Ακόμη εξήγησε γιατί η Συρία είναι ένα ακόμη παράδειγμα της αποτυχημένης πολιτικής της ΕΕ αλλά και εξήρε την παρέμβαση της Ρωσίας στην Συρία, που μαζί με τους μαχητές της Χεζμπολάχ, το Ιράν και φυσικά τις δυνάμεις του Άσσαντ είναι οι μόνες δυνάμεις που μπορούν να φέρουν την σταθερότητα στην Αραβική χώρα.

Τέλος, ο Ευρωβουλευτής Επιτήδειος, ανέλυσε το διεθνές δόγμα της Χρυσής Αυγής και λεπτομερειακά μίλησε για τους τομείς που μπορεί να συνεργαστεί η χώρα μας με την Ρωσία.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών