Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2015

O γίγαντας Λαγός ξεβρακώνει τους κρατικοδίαιτους του ΚΚ€ και ο προεδρεύων Βαρεμένος αναγκάζεται να τους σώσει - ΒΙΝΤΕΟ

O βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός έτρεψε σε άτακτη φυγή τους κρατικοδίαιτους λασπολόγους του ΚΚΕ, όταν τους κάλεσε να μην μιλούν αυτοί για διαφθορά από την στιγμή που δεν επιτρέπουν στο ΣΔΟΕ να ελέγξουν τα ταμεία του κόμματος.

Ο "δημοκράτης" αντιπρόεδρος του Σύριζα Βαρεμένος αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του Γιάννη Λαγού, για να μην ακουστούν οι καταγγελίες.

Δείτε το βίντεο...



1 σχόλιο:

  1. Aντιγραφω το επικαιρο σχόλιο απο συναγωνιστή στην ιστοσελλίδα του πριν ενάμιση Μήνα.


    Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    Οι κύριοι Ν, Μπογιόπουλος και Μ. Φωτάκης τα βρίσκουν μια χαρά, "χώνωντας στα", στον Συριζα (γι αυτό έφαγε ο κουκουές την Ακριβοπούλου απο τον REAL FM), στην Λαική ενότητα και στην Χρυσή Αυγή.
    Δεν είναι η πρώτη ούτε θα είναι η τελευταία φορά, που Νεοδημοκράτες και κομμουνιστές συνεργάζονται αρμονικά.
    ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    Θυμηθείτε τα ταγματα ασφαλείας κρανοφόρων του KKE, που προστάτευαν την Βουλή υποκαθιστώντας τα ματ, στην εποχή που η πλατεία Συντάγματος κατακλυζόταν από αγανακτισμένους.
    Το ΚΚΕ , του οποίου κανείς κυβερνήτης δεν τολμά να ελέγξει εξονυχιστικά τα ταμεία, να κάνει φύλο και φτερό κάθε τραπεζικό λογαριασμό των μελών του, όπως ακριβως έκαναν με την Χρυσή Αυγή, λειτουργεί σαν ένα μαγαζί που αγοράζει, πουλάει επιχειρήσεις, προσλαμβάνει και απολύει ανθρώπους σε αυτές, εννίοτε τους βάζει λουκέτο κερδοσκοπώντας, η πουλάει σε θολής ταυτότητας ιδιοκτήτες την τηλεοπτική συχνότητα που δεν του ανήκει και του έχει παραχωρηθεί από την πολιτεία..
    ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ
    Δεν ρισκάρουν καμμία ευθύνη και καμμία συμμετοχή πουθενά, γιατί τους αρκεί απλά να προσπορίζονται την κομματική χρηματοδότηση, και τις βουλευτικές αποζημιώσεις.
    ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΚΚΕ: ξεκίνησε σαν κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας
    Τώρα εξσυγχρονίστηκε, σπάνια θα δείς φωτογραφίες του Στάλιν, στα γραφεία.
    Αντίθετα τα κάδρα με τον συγκριτικά ηπιότερο Λενιν πολλαπλασιάστηκαν.
    το dna παραμένει το ίδιο, κληρονόμοι του ξύλινου λόγου και των αντεθνικών ιδεών και οι σύγχρονοι κουκουέδες. Απλά έτσι βρήκαν την θέση τους στο σύστημα, σαν Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    http://i57.tinypic.com/2chajwp.jpg

    Ελληνας εργάτης πατριώτης, που οπως όλοι οι μη έχοντες χρήμα, αλλά διαθέτοντες μυαλό , μπορώ να ξεχωρίσω ότι το πατριωτικό εθνικιστικό κίνημα της Χρυσης αυγής εκφράζει τα ευρυτερα λαικά στρώματα και όχι ττο προδοτικό ξενόδουλο κκε, που ο γίγαντας Γιάννης Λαγός, μιλώντας απλώς την γλώσσα της αλήθειας, τους κάνει να βγάζουν φλύκταινες. Μπράβο παλικάρι μου !!!!!!

    http://i57.tinypic.com/2chajwp.jpg


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών