Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015

Υποκρισία από το μνημονιακό καθεστώς: Μιλούν για πολυφωνία την στιγμή που έχουν αποκλείσει το 7% του ελληνικού λαού


Υποκρισία από το μνημονιακό καθεστώς: Μιλούν για πολυφωνία την στιγμή που έχουν αποκλείσει το 7% του ελληνικού λαού

Μια συνάντηση στην κυριολεξία για το "θεαθήναι" είχε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος με τους υπουργούς του Σύριζα, Παππά και Σπίρτζη που φιλοδοξούν να δημιουργήσουν νέο καθεστώς νταβατζήδων στο μιντιακό τοπίο, ώστε να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.
Οι διάλογοι μεταξύ των δύο πλευρών ήταν έμπλεοι υποκρισίας, καθώς ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε ότι: "η εφαρμογή της νεότευκτης νομοθεσίας να οδηγήσει, επιτέλους, στην οριστική εμπέδωση ενός σταθερού θεσμικού πλαισίου για την λειτουργία των ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σύμφωνα με....
το γράμμα και το πνεύμα του Συντάγματος. Και μέσα απ’ αυτήν την εμπέδωση να επιτευχθεί ένας διπλός στόχος: Η διασφάλιση της πολυφωνίας και της ανεξαρτησίας στην ενημέρωση υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού και, δεύτερον, η αντιμετώπιση του φαινομένου της διαπλοκής."
Μάλιστα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε:"Σ’ αυτό πιστεύω ότι θα υπάρξουν συμπαραστάτες απ’ όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Γιατί είναι ένας στόχος, ο οποίος αφορά τον τόπο γενικότερα και το λαό μας. Κυρίως δε αφορά την εφαρμογή του ίδιου του Συντάγματος. Είναι κρίμα, ύστερα από τόσα χρόνια, διατάξεις του Συντάγματος, οι οποίες έγιναν δεκτές με ευρύτατη πλειοψηφία, να μένουν γράμμα κενό περιεχομένου".
Προφανώς οι εκπρόσωποι του Μνημονιακού καθεστώτος και δη οι εκπρόσωποι του Σύριζα που κινούν τα υπογείως τα νήματα του μιντιακού τοπίου αγνοούν ότι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, που στηρίζεται από μισό εκατομμύριο Έλληνες είναι αποκλεισμένη από παντού!
Τολμούν και μιλούν για Δημοκρατία και Πολυφωνία, την ίδια ώρα που κατά παράβαση του Συντάγματος και όλων των κανονισμών του ΕΣΡ φιμώνουν την Χρυσή Αυγή και την αποκλείουν από τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες που είναι δημόσιο αγαθό και περιουσία του ελληνικού λαού.
Είναι λογικό όμως συλλήβδην το μνημονιακό καθεστώς να συνωμοτεί για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής, γιατί οι αλήθειες πονάνε! 
Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στην διαπλοκή και τους νταβατζήδες
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Τιμή μας που μας αποκλείουν οι διαπλεκόμενοι νταβατζήδες των καναλιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών