Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΩΦ!

kke
Γράφει ο Αντίοχος

Λύσσα κακιά έχει πιάσει τα κομμούνια με το περιεχόμενο της ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Κ.Ο. του Κινήματος, επειδή τους πήρανε τα… σκάγια, σε ζητήματα της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Ποια είναι η ουσία της υπόθεσης; Σίγουρα οι κομμουνιστές δεν καίγονται για τα λεγόμενα του Γ.Γ. στην κοινοβουλευτική ομάδα, ή σε κάποια συγκέντρωση οπαδών του Κινήματος, αλλά για το γεγονός ότι μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση (που ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να κάνει τη μετάδοση) και τα άκουσε όλος ο κόσμος! Αυτό τους πονάει πολύ!
Καθότι, με την ανοχή της ψοφοδεξιάς –της πιο ξεφτιλισμένης «συντηρητικής» παράταξης στον κόσμο ολόκληρο, που το μόνο που ψελλίζει για την ιστορία μας είναι ότι… «τιμά τους αγώνες και τις θυσίες» των Βουλγαροντυμένων κομμουνιστοσυμμοριτών- έστησαν το ΚΚΕ και οι συνοδοιπόροι του τον μύθο της «εθνικής αντίστασης» και του...
«εμφυλίου» πολέμου, φέρνοντας την ιστορία στα μέτρα τους! Στο στήσιμο αυτό, υπερπολύτιμη υπήρξε και η συμβολή των κατακόκκινων ολιγαρχών των ΜΜΕ, που περνούν αποκλειστικά και μόνον την αριστεροπροδοτική εκδοχή της ιστορίας. Επειδή όμως ο μύθος τους έχει κοντά ποδάρια, οι πολιτικοί απόγονοι των κομιτατζήδων του Βούλγαρου Δημητρώφ (είχανε βγάλει και τραγούδι, «Ο Γιώργης μας ο Δημητρώφ», αλλά τώρα το κρύβουν από τα λεγόμενα «αντάρτικα»…) θέλουν να έχουν το μονοπώλιο και τρέμουν στην κυριολεξία αν ακουστεί από δημόσιο μέσο η αντίθετη άποψη!
Αλλά, αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν, γιατί τώρα υπάρχει η Χρυσή Αυγή, που δεν παίρνει χαμπάρι από ψοφοδεξιές αβρότητες! Και σε πείσμα όλων, η Χρυσή Αυγή θα αποκαταστήσει την πραγματική ιστορία στο βάθρο της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών