Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015

Δωρεάν υγεία για τους λαθρομετανάστες - Στο απόσπασμα οι Έλληνες!


Δωρεάν υγεία για τους λαθρομετανάστες - Στο απόσπασμα οι Έλληνες!

ΑΙΣΧΟΣ! Οι Έλληνες προσπαθούν από το υστέρημά τους να πληρώνουν τα χαράτσια του ‘’αριστερού’’ μνημονίου και αναγκάζονται λόγω των ελλείψεων και της αποσάρθρωσης του εθνικού συστήματος υγείας να βάζουν βαθειά το χέρι στην τσέπη για το αγαθό της υγείας.
Ο ίδιος ο υπουργός Yγείας παραδέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα με το Ε.Σ.Υ. Οι μειωμένοι προϋπολογισμοί δεν καλύπτουν πλέον τις ανάγκες λειτουργίας των νοσοκομείων, οι ελλείψεις φαρμάκων είναι έκδηλες. Οι κλινικές υπολειτουργούν, ενώ άλλες κλείνουν. Οι βλάβες σε μηχανήματα δεν μπορούν πλέον να αποκατασταθούν. Το συσσίτιο των ασθενών είναι επιπέδου κατοχής και η έλλειψη ασφάλειας έχει οδηγήσει σε κλοπές εις βάρων ασθενών και προσωπικού.
Χωρίς ασφάλεια το κρατικό Νίκαιας. Οι επικουρικοί απομακρύνονται και οι επιμελητές βγαίνουν σε σύνταξη. Αποσπώνται ιατροί για κάλυψη άλλων κενών στην περιφέρεια. Το Αττικό έμεινε χωρίς μαγνητικό τομογράφο και λειτουργεί ο ένας από...
τους 3 αξονικούς. Το χειρουργικό στην ‘’Αγία Όλγα’’  είναι στην αναμονή για κλείσιμο.
Οι ΜΕΘ έχουν έλλειψη υλικών και το ελλιπές προσωπικό δουλεύει υπεράριθμες ώρες για να τις καλύψει. Χιλιάδες είναι οι κενές θέσεις ιατρών και νοσηλευτών και οι επικείμενες συνταξιοδοτήσεις θα επιδεινώσουν την κατάσταση. Πάνω από 1.200.000 Έλληνες είναι ανασφάλιστοι και δεν έχουν πρόσβαση στην δωρεάν υγεια. Ήδη μετράμε απώλειες σε ζωές λόγω μη πρόσβασης των ανασφάλιστων στις μονάδες υγείας.
Και ο γ.γ. Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε με περηφάνια Εθνικό σχέδιο δράσης για την κάλυψη της υγείας των λαθρομεταναστών! Άκουσον άκουσον, θα δωθεί κάρτα υγείας σε όλους τους λαθρομετανάστες αφού πρώτα εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας τους (με τι προσωπικό;). Και επειδή όπως ο ίδιος παραδέχθηκε οτι η ροή τους δεν πρόκειται να σταματήσει θα εισηγηθεί μεσομακροπρόθεσμη κάλυψή τους όχι σε εθελοντική βάση αλλά από το σύστημα υγείας μας.
Θα πιστεύαμε ότι ενδιαφέρεται για την προφύλαξη του Ελληνικού πληθυσμού από την ‘’υγειονομική βόμβα’’ των ανεξελέγκτώς εισερχόμενων...ΜΑΤΑΙΑ..Δεν υπάρχει κατά τον κο Μπασκόζο (γ.γ. Δημόσιας Υγείας) τέτοιο ενδεχόμενο. Απλά ενδιαφέρεται για τα ψυχολογικά τραύματά τους και παθήσεις όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, οι καρδιοπάθειες και τα παιδικά νοσήματα, δίνοντάς τους δωρεάν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υγεία. Και όλα αυτά με έξοδα των Ελλήνων φορολογούμενων. Ελπίζει μάλιστα να επικρατήσει η λογική της αλληλεγγύης και της αλληλοκατανόησης.
1.200.000 ανασφάλιστοι Έλληνες οι αποκομμένοι από το υπό κατάρρευση Ε.Σ.Υ. δεν δικαιούνται αλληλεγγύης κ. υπουργέ; Το Ε.Σ.Υ. αργοσβήνει και θέλετε να το επιβαρύνετε με 600.000 και πλέον ξένους;Με τι προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό;
Οι ιατροί του Ελληνισμού καταγγελουν την ανθελληνική στάση του υπουργείου υγείας και καλούν τον υπουργό να ασχοληθεί με την κατάρρευση του ΕΣΥ και την κατάντια της δημόσιας υγείας παρά με τα ψυχολογικά των λαθρομεταναστών για τα οποία ο Ελληνικός λαός δεν είναι υπεύθυνος.
Π. Κελεπούρης- Ιατροί του Ελληνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών