Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 07, 2015

Ακόμα ένα “δώρο” της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης: Έρχεται χολέρα!


Ακόμα ένα “δώρο” της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης: Έρχεται χολέρα!

Επιδημία χολέρας έχει ξεσπάσει στο Ιράκ η οποία πρόκειται να εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.
Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της Unicef Πίτερ Χόκινς δήλωσε πως η επιδημία έχει ήδη περιφερειακή δυναμική και ο κίνδυνος μπορεί να αυξηθεί εξαιτίας των ανθρώπων που θα καταφθάσουν τον Δεκέμβριο στο Ιράκ για να γιορτάσουν το Αρμπάιν, τονίζοντας πως: «Το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Συρία έχουν ήδη καταγράψει επιβεβαιωμένα κρούσματα»
H ασθένεια ήδη είχε ....
εντοπισθεί από τον Σεπτέμβριο δυτικά της Βαγδάτης και έκτοτε 2.200 άνθρωποι έχουν μολυνθεί ενώ αρκετοί εξ αυτών έχουν πεθάνει. Στις αιτίες που συνέβαλαν στην έξαρση της εν λόγω επιδημίας προστίθεται και ο πόλεμος εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Χόκινς.
Τα παραπάνω βάζουν σε κίνδυνο και την δημόσια υγεία στην χώρα μας, μιας που καθημερινά καταφθάνουν στα νησιά του Αιγαίου καραβιές παράνομων μεταναστών από τις χώρες της Μέσης Ανατολής. Γεγονός φυσικά που δεν είναι ανησυχητικό για τους λαθρομετανάστες, γιατί τυγχάνει να απολαμβάνουν προνόμια από το προδοτικό ελληνικό κράτος, όπως αυτό της κάρτας υγείας και της υγειονομικής τους περίθαλψης.
Στον αντίποδα φυσικά βρίσκονται οι Έλληνες οι οποίοι αντιμετωπίζουν έναν πρωτοφανή ρατσισμό σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Με τα νοσοκομεία να υπολειτουργούν και τις ελλείψεις σε στοιχειώδη νοσοκομειακά υλικά οι Έλληνες στέλνονται στο εκτελεστικό απόσπασμα. Όσοι θα γλιτώσουν από τα αιματηρά μέτρα και την κοινωνική ανισότητα θα καταπνιγούν με την επιδημία χολέρας στο όνομα ενός ψεύτικου και υποκριτικού ανθρωπισμού.
Η "δημοκρατία" πρέπει να διαφυλαχτεί όπως λένε ακόμη και... με χολέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών