Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 07, 2015

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα παράλια της Μικράς Ασίας... Το τουρκικό κράτος, υποστηρίζει το παρακράτος για να διακινεί λαθρομετανάστες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Μέρα μεσημέρι στέλνει το τουρκικό παρακράτος τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα - Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Φωτογραφίες που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο δρα το κύκλωμα των διακινητών, που μεταφέρουν χιλιάδες λαθρομετανάστες καθημερινά στην Ελλάδα, δημοσίευσε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Κρήνης στα παράλια της Μικράς Ασίας.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα μία ολόκληρη επιχείρηση στα παράλια της Κρήνης, η οποία γίνεται μέρα μεσημέρι και συνεπώς καθαρά υπό....
την ανοχή των τουρκικών αρχών.

Οι φωτογραφίες ουσιαστικά αποδεικνύουν πως η όλη επιχείρηση εμπορίας ανθρώπων, που καταλήγει ενίοτε σε ναυάγια και νεκρά βρέφη γίνεται υπό την ανεπίσημη σκέπη του τουρκικού κράτους.
Από αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Τουρκία είναι ένα κράτος δολοφόνος, με το οποίο συνδιαλέγονται οι διεθνείς τοκογλύφοι και του δίνουν γη και ύδωρ, προκειμένου να σταματήσει τις παρακρατικές επιχειρήσεις του.

Δείτε στις φωτογραφίες πως μέρα μεσημέρι μεταφέρονται χιλιάδες ανθρώπων, βαρκών και μηχανών στα παράλια, προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι προς τα ελληνικά νησιά.
Είναι δυνατόν οι αρχές να μην γνωρίζουν αυτές τις καθημερινές, εξόφθαλμες επιχειρήσεις;

Τα κέρδη από μία και μόνο ημέρα επιχειρήσεων, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ανέρχονται στα 15 εκατ. ευρώ. Αυτό χωρίς να μετράμε τα 3 δισ. ευρώ που προτίθεται να δώσει η Μέρκελ στην Τουρκία.
Πρόκειται για μία άκρως κερδοφόρα επιχείρηση, η οποία βρίσκει συνέχεια στην Ελλάδα με «αλληλέγγυες» και κρατικοδίαιτες ΜΚΟ, που τα παίρνουν για να εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών