Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 07, 2015

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ήρωα, Ταγματάρχη Σ. Σπυρομήλιο και την Επέτειο της Απελευθέρωσης της Χειμάρρας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη του Βορειοηπειρώτη Ήρωα Σπύρου Σπυρομήλιου - Φωτορεπορτάζ

Χθες 5 Νοεμβρίου, ανήμερα της επετείου της απελευθέρωσης της ηρωικής Χειμάρρας από τον Ταγματάρχη Σπύρο Σπυρομήλιο και τις δυνάμεις του το 1912 ο Εθνικός Σύλλογος «Βόρειος Ήπειρος 1914» σε μία σεμνή τελετή στον τάφο του Μεγάλου Χειμαρριώτη ήρωα των εθνικών αγώνων, πραγματοποίησε τρισάγιο και...
απέτισε φόρο τιμής.

Στη σεμνή εκδήλωση παρευρέθη ο Ηπειρώτης Βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς όπου και κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του κινήματος, το ελάχιστο και συμβολικό που θα μπορούσαν να προσφέρουν οι Έλληνες εθνικιστές του σήμερα στους Χειμαρριώτες ήρωες του παρελθόντος.

Της κατάθεσης στεφάνου προηγήθηκε ομιλία μέλους του Πατριωτικού Συλλόγου. Ο Συναγωνιστής Παππάς ανεφέρθη στον χαιρετισμό του στο ιστορικό της ημέρας προσθέτοντας ότι διατηρείται η σπίθα για την απελευθέρωση της Χειμάρρας και συνολικά της Βορείου Ηπείρου αναμμένη για τους Έλληνες εθνικιστές και επιβράβευσε τα μέλη του Συλλόγου για τις πρωτοβουλίες τους.

Κλείνοντας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον σύγχρονο ήρωα και μάρτυρα της ελληνικής Χειμάρρας Αριστοτέλη Γκούμα, που δολοφονήθηκε το 2010 από τους βαρβάρους Αλβανούς κατακτητές της ελληνικής γης.

Η εκδήλωση έκλεισε μέσα σε ατμόσφαιρα συγκίνησης με τον Εθνικό Ύμνο.

ΖΗΤΩ Η ΗΡΩΙΚΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ!

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ – ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-thn-mnhmh-tou-boreiohpeirwth-hrwa-spurou-spuromhliou-f#ixzz3qjzTe8dQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών