Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η Χρυσή Αυγή στο Παρίσι - Οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές ενωμένοι ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές οφείλουν να οργανωθούν ενάντια στην Ισλαμική απειλή, καθώς οι εβραιομασόνοι εξουσιαστές πάλι θα καπηλευτούν το γεγονός που προκάλεσαν οι ίδιοι, καλώντας σε "πανανθρώπινη" συνεργασία ενάντια στην τρομοκρατία!

Κλιμάκιο στελεχών της Χρυσής Αυγής βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Παρίσι και συμμετέχει ενεργά στο συνέδριο των Ευρωπαϊκών Εθνικών Κινημάτων ενάντια στην ισλαμική απειλή. Το κλίμα είναι εξαιρετικά βαρύ μετά τις χθεσινές δολοφονικές επιθέσεις, αλλά το ηθικό των Γάλλων εθνικιστών και πατριωτών είναι υψηλό.

Η κινητοποίηση όλων των εθνικιστικών κομμάτων της Ευρώπης ήταν άμεση και η αλληλεγγύη στην Γαλλία εκφράστηκε με κάθε μέσο. Συναγωνιστές από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία,...
αλλά και πολλές χώρες του Βορρά βρίσκονται αυτή την στιγμή στην γαλλική πρωτεύουσα και οργανώνουν την κοινή μας δράση ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

Η ιστοσελίδα μας θα σας κρατά ενήμερους για όλες τις εξελίξεις και τα δρώμενα στο συνέδριο που διοργανώνουν οι Γάλλοι Εθνικιστές. Στην φωτογραφία, που ελήφθη λίγο πριν την έναρξη των εργασιών, βλέπουμε το κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου μαζί με στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου της Κύπρου, της ιταλικής Casa Pound και του γαλλικού Groupe Union Defense.

Τις προσεχείς ώρες θα αναρτηθεί το βίντεο με την ομιλία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.

1 σχόλιο:

  1. Ελευθερη Γνωμη Α.Αγγελατος και Γ.Γιαλτουριδης oct 9 2015
    Greek Voice
    Greek Voice
    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ
    https://www.youtube.com/watch?v=j4-O4824Xlg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών