Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 14, 2015

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΠΑΝ-ΚΙ-ΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ… ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ;

Koutsoumpas  Perissos Dog Club

Άρθρο με τίτλο «Δώστε στους πρόσφυγες ευκαιρίες, για να τις ανταποδώσουν», έγραψε ο Γ.Γ. του νεοταξίτικου διεθνούς οργανισμού ΟΗΕ, το οποίο δημοσιεύθηκε σε πολλές καθεστωτικές σελίδες , της Ευρώπης. Στην Ελλάδα, το άρθρο του νεοταξίτη δημοσίευσε το «Βήμα» (του παλιού δημοσιογράφου της ΕΔΑ – στελέχους του «Ελληνο-σοβιετικού συνδέσμου φιλίας» και νυν ολιγάρχη Ψυχάρη). Πάρτε μια γεύση: 

«… Ανησυχώ  βαθύτατα από το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι που.....
εκμεταλλεύονται όσους υποφέρουν, τροφοδοτώντας την ξενοφοβία και εξαπολύοντας δηλώσεις μίσους. Αυτές οι ενέργειες  οδηγούν σε διχασμό  των κοινοτήτων, σπέρνουν την αστάθεια και προδίδουν τις αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι οποίες διέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Απευθύνω λοιπόν έκκληση προς τους Ευρωπαίους και τους άλλους ηγέτες  και προς τον κόσμο, να συνεργαστούν συλλογικά ανταποκρινόμενοι σε αυτές τις αξίες και σεβόμενοι τη αξιοπρέπεια όλων εκείνων οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή για να ξεφύγουν από τις συγκρούσεις και τη φτώχεια.
Το κλείσιμο των συνόρων, η ποινικοποίηση και το καθεστώς κράτησης  των προσφύγων, δεν πρόκειται να λύσουν κανένα πρόβλημα. Αντίθετα, τα κράτη θα πρέπει να πρέπει να παρέχουν πιο ασφαλή και πιο νόμιμα μέσα  εισόδου στους πρόσφυγες και στους μετανάστες, περισσότερες ευκαιρίες μετεγκατάστασης, καλύτερες ευκαιρίες για τοπική ενσωμάτωση και μεγαλύτερη χρηματοδότηση στις επιχειρήσεις αρωγής οι οποίες πάσχουν από χρόνια υποχρηματοδότηση. Με δημιουργική σκέψη μπορούμε να δώσουμε ευκαιρίες σε πιο πολλούς πρόσφυγες και μετανάστες, όπως για παράδειγμα μέσω των ιδιωτικών υποτροφιών, των ανθρωπιστικών θεωρήσεων διαβατηρίου (visa) καθώς και της χρηματοδότησης από τη διασπορά.
Αυτή η ανταπόκριση μέσω της αλληλεγγύης αποτελεί επίσης έναν αποτελεσματικό τρόπο για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και των δικτύων παράνομης μετακίνησης, φαινόμενο συχνό για αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους. Οι παρούσες πολιτικές είναι ξεκάθαρα ανεπαρκείς. Ήρθε λοιπόν η ώρα, η διεθνής κοινότητα να αναπτύξει μια παγκόσμια προσέγγιση απέναντι στις μαζικές ροές προσφύγων και μεταναστών. Μέλημά μου είναι να ενώσω τις χώρες  κάτω από μία πιο ανθρώπινη και συντονισμένη προσέγγιση. Η πρόοδος που θα συντελεστεί θα υπηρετεί το κοινό συμφέρον όλων των εθνών».
Κι εδώ προκύπτει αναπόφευκτα το εξής ερώτημα: πως συμβαίνει ο Γ.Γ. του ΟΗΕ να λέει τα ίδια πράγματα με τον Γ.Γ. του… ΚΚΕ και την υπόλοιπη «αλληλέγγυα» αριστεράντζα (της γνωστής πρεσβείας…);
Απάντηση: έχουν κοινά αφεντικά, τους παγκόσμιους τυράννους που θέλουν να διαλύσουν τα έθνη-κράτη και να μας κάνουν «κιμά» της παγκοσμιοποίησης – όπως έλεγε και ο Μεγάλος Έλλην Χριστόδουλος!
(ΥΓ): Κομμούνια, δε θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Θα αποκαλύπτουμε τον άθλιο νεοταξίτικο ρόλο σας κάθε μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών