Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2015

Ο Ήρωας Αλέξανδρος Γέροντας στην "ΕΜΠΡΟΣ": "Η ενωμένη εθνικιστική ελληνική νεολαία θα φέρει την Αναγέννηση"


Αλέξανδρος Γέροντας: Σκοπός τους είναι να τρομοκρατήσουν την Ελληνική κοινωνία

Μια συνέντευξη «χαστούκι» στο πρόσωπο του διεφθαρμένου συστήματος, μας παραχώρησε στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός" ο ένας από τους δύο επιζώντες της τρομοκρατικής επίθεσης κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια, την 1η Νοεμβρίου 2013 κ. Αλέξανδρος Γέροντας. Η επίθεση αυτή κόστισε την ζωή σε δύο νέα παιδιά. Τον Μανώλη Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη.
Ο τρίτος στόχος των τρομοκρατών κατάφερε να διαφύγει βαρύτατα τραυματισμένος, και έτσι να σώσει την ζωή του. Μετά από.....
ένα μακρύ διάστημα νοσηλείας, και ξεφεύγοντας από θαύμα τον θάνατο, ο Αλέξανδρος Γέροντας μας ανοίγει την καρδιά του, και ρίχνει φως στις πτυχές της άνανδρης δολοφονικής επίθεσης κατά του Κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών που μάχεται σήμερα μόνο του για την ελευθερία της Πατρίδας μας. Για τους δύο νέους ανθρώπους που δολοφονήθηκαν εκείνο το βράδυ, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, ελάχιστες αναφορές έγιναν από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ, και αυτές ήταν ως επί το πλείστον απαξιωτικές. Για το ανθελληνικό κράτος, είναι φανερό ότι υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Οι «προνομιούχοι», στους οποίους ανήκουν όλοι αυτοί που με κάθε τρόπο υπηρετούν και εξυπηρετούν τα ιταμά σχέδια του, και οι «άλλοι», οι άνθρωποι οι οποίοι ανθίστανται. Στους πρώτους, το διεφθαρμένο καθεστώς αποδίδει τιμές και αξιώματα, στους δεύτερους, επιφυλάσσει αποκλεισμούς, διώξεις, φυλακίσεις ακόμη και θάνατο.
Π.Π. Ποιοι πιστεύεις ότι βρίσκονται πίσω από όλα αυτά; Θεωρείς ότι αυτές οι «συμπτώσεις» εκείνο το βράδυ, όπως ας πούμε η απουσία του αμαξιού με τους ασφαλίτες, και η «αλλαγή φρουράς» στο διπλανό αστυνομικό τμήμα, ήταν συμπτώσεις, ή απλά «σκηνοθεσία»; Τι ρόλο έπαιξαν σε όλα αυτά τα ΜΜΕ;
Α.Γ. Η εντολή όχι μόνον για τις δολοφονίες των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά και της πολιτικής εξόντωσης του Νόμιμου Πολιτικού Κόμματος Χρυσή Αυγή κατά την γνώμη μου, δόθηκε από πολύ υψηλά κλιμάκια. Μην λησμονούμε το γεγονός ότι το κίνημά μας εκείνο τον καιρό είχε ραγδαία άνοδο.
Αυτό μαρτυρούσαν οι μυστικές δημοσκοπήσεις που μας παρουσίαζαν ως δεύτερο κόμμα. Μόνο από αυτό καταλαβαίνουμε σε τι πανικό βρισκόταν το Σύστημα. Αυτή η άνοδος θα συμβεί και πάλι στο προσεχές, πολύ κοντινό, μέλλον, διότι το μέλλον ανήκει στους νέους, και η Ελληνική νεολαία στηρίζει τον αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Και αυτό συμβαίνει γιατί σιχάθηκε τους λαοπλάνους, τις ψεύτικες ελπίδες και τις άδειες υποσχέσεις. Όσον αφορά τις Αρχές και τις περίεργες συμπτώσεις στις οποίες αναφέρεστε για εκείνη την τραγική ημέρα, πράγματι εντύπωση προκαλεί ότι άφησαν τα γραφεία μας αφύλαχτα γνωρίζοντας ότι ως κίνημα είμαστε στόχος τρομοκρατών. Εκείνη η νύχτα άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα που θίγουν την υπόληψη των Αρχών, λόγω της αδιαφορίας που έδειξαν τα τελευταία 2 χρόνια για αυτή την τόσο σοβαρή υπόθεση.
Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε εδώ για να θυμίζουμε στην Πολιτεία και τις Αρχές ότι δύο ψυχές ζητούν δικαίωση. Τα συστημικά ΜΜΕ έπαιξαν και αυτά τον βρώμικο ρόλο τους. Τα θεωρώ ηθικούς αυτουργούς, και ως επιχείρημα φέρνω στην μνήμη μας κάποια δελτία ειδήσεων και κάποιες εκπομπές  που μας παρουσίαζαν ως δολοφόνους, τέρατα, μπράβους και άλλα «τιμητικά», δικαιολογώντας με αυτόν τον τρόπο την οποιαδήποτε επίθεση εναντίον μας. Οι όποιες αναφορές σε εμάς, σε καμία περίπτωση δεν οφείλοντο σε «συμπόνια» εκ μέρους τους. Σκοπός τους ήταν και είναι να τρομοκρατήσουν την Ελληνική κοινωνία. Κύριος στόχος τους ήταν να αδειάσουν από κόσμο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, πράγμα που όμως δεν συνέβη ποτέ. Τα γραφεία μας σε κάθε εκδήλωση είναι πάντα γεμάτα, όχι μόνον στην Αττική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Π.Π. Για πες μου τώρα, ποια είναι η γνώμη σου για το «Σύστημα»; Πού οδηγεί την χώρα το «μνημονιακό τόξο»;
Α.Γ. Το σύστημα είναι τόσο φαιδρό, που δεν μπορεί να κατανοήσει την καρδιά και τον τρόπο σκέψης του Χρυσαυγίτη, και για αυτό στο τέλος θα νικηθεί στα βρώμικα σχέδιά του. Εμείς θα έχουμε τον τελευταίο λόγο. Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός έδωσε την εξουσία σε αυτούς που θα μας παραδώσουν άνευ όρων στον Μαμμωνά που λέγεται «νέα τάξη πραγμάτων». Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝΕΛ, με αυτή την αισχρή ανθελληνική και αντιλα+κή πολιτική, διαλύει τον Εθνικό και Κοινωνικό ιστό της χώρας. Η πατρίδα μας βουλιάζει, και αυτοί το βλέπουν και δεν κάνουν τίποτα, διότι αυτή είναι η αποστολή τους. Μια Ελλάδα χωρίς πρωτογενή τομέα, χωρίς ανάπτυξη. Θέλουν τον Έλληνα ταπεινωμένο, δίχως αξιοπρέπεια, για να μπορέσουν τα αφεντικά του οι ξένοι τοκογλύφοι να αγοράσουν φτηνά και χωρίς προβλήματα την πολύτιμη γη μας. Ως Χρυσαυγίτες αλλά και ως Έλληνες, έχουμε καθήκον να εμποδίσουμε τα σχέδια τους, και αυτό μπορεί να γίνει μόνον αν έχουμε σύμμαχο τον Ελληνικό λαό. Είναι στο χέρι μας να φέρουμε τον Ελληνικό λαό δίπλα μας, και αυτό απαιτεί αγώνα, υπομονή, επιμονή και πίστη. Πράγματα που ρέουν άφθονα μέσα μας. Αλλιώς για όσα ματώσαμε, για όσα δακρύσαμε, και η ίδια η ελευθερία μας θα χαθούν. Τα δύο αδέρφια μας από εκεί ψηλά σαν δύο σταυραετοί μας δείχνουν τον δρόμο του αγώνα και της θυσίας. Έχουμε χρέος να ολοκληρώσουμε την αποστολή τους, και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε.
Για εμάς δεν υπάρχει πια γυρισμός. Βαδίζουμε πάντα «ΕΜΠΡΟΣ» με πίστη στην σημαία και στην ιδέα του Εθνικισμού.
Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα "Εμπρός" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών