Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2015

Ο Παπαχελάς προειδοποιεί: Να τα βρουν οι μνημονιακοί, γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Την άμεση ανάγκη για συγκρότηση ενός και μόνου κόμματος που να μπορέσει να εκπροσωπήσει το «ΝΑΙ» στα μνημόνια και την υποταγή προτείνει ο Παπαχελάς στους πολιτικάντηδες, μέσω άρθρου του σε φιλελεύθερη (σε τίτλο και προφανώς υφή) ιστοσελίδα. Ο λόγος για τον οποίο δημιουργείται αυτή η, κατά Παπαχελά, ανάγκη είναι ο φόβος για την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Ιδού τι γράφει: «Ένα 38,5 % του ελληνικού λαού αναζητά ηγεσία. Πρόκειται για το ποσοστό των ψηφοφόρων που ψήφισαν φιλοευρωπαϊκά κόμματα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις και ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Δεν είναι ένα ευκαταφρόνητο ποσοστό. Του λείπουν όμως τρία κρίσιμα μπλοκ:...
λαϊκά στρώματα, απολίτικοι ψηφοφόροι και κυρίως νέοι. Χωρίς αυτά δεν πρόκειται ποτέ να μπορέσει να κυβερνήσει. Ακόμη και αν ο κ. Τσίπρας κάνει πολιτικό χαρακίρι ή καταρρεύσει υπό το βάρος των προβλημάτων της χώρας, η μεγάλη μάζα θα στραφεί σε άλλες λύσεις, ενδεχομένως πιο ακραίες και πιο λαϊκιστικές

Ο Παπαχελάς δεν διστάζει να δείξω πως ακόμα και αυτό το ποσοστό του «ΝΑΙ» είναι τραβηγμένο και δημιούργημα των ΜΜΕ. Λέει συγκεκριμένα: «Το μεγαλύτερο ποσοστό του 38,5% οφείλεται άλλωστε στον φόβο, στην αγωνία για την κατάρρευση της χώρας και την αποκοπή της από τον στενό πυρήνα της Ευρώπης».

Κοινώς, η επιρροή των καναλιών που νυχθημερόν προσπαθούσαν να τρομοκρατήσουν το Λαό, κατάφεραν να φτάσουν ένα 38,5%. Τώρα αυτό το ποσοστό ανθρώπων θα πρέπει να το εντάξουν σε ένα κόμμα, το οποίο θα κυβερνήσει για να συνεχιστεί η μίζα και ρεμούλα. Όπως ομολογεί ο Παπαχελάς, όμως, λείπουν οι νέοι άνθρωποι από αυτό το εγχείρημα.

Τι πρέπει να γίνει για να μπορέσει να σωθεί η... παρτίδα για τα ρετάλια του πολιτικού συστήματος; Πραγματικά η πρόταση Παπαχελά παρότι λογική είναι πλήρως ανεφάρμοστη:  «Το στοίχημα είναι ακριβώς αυτό: να πεισθούν οι νέοι και αυτοί που πλήρωσαν την κρίση ακριβά ότι υπάρχει και άλλος δρόμος πέραν της ατέλειωτης εξίσωσης των πάντων προς τα κάτω.»

Δηλαδή, είτε τα κανάλια θα καταφέρουν να πείσουν αυτούς που καταστράφηκαν από τα Μνημόνια να τα ακολουθήσουν σθεναρά, είτε έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Και επειδή τα κανάλια, μετά από δεκαετίες ψεύδους και κοροϊδίας του Ελληνικού Λαού έχουν «καεί» και δεν έχουν πλέον επιρροή, καλά θα κάνει και ο Παπαχελάς και η... πρεσβεία να ετοιμάζονται για την Χρυσή Αυγή!

πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών