Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2015

Ενός λεπτού σιγή για τον Γιώργο και τον Μάνο μέσα στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ



Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μίλησε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στέλνοντας το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης.

Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη παρά την προσπάθεια παρακρατικών ομάδων να αμαυρώσουν την τελετή Τιμής και Μνήμης. Κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν αναφέρθηκε στην επέτειο της άνανδρης δολοφονίας των δύο Αθάνατων Συναγωνιστών. Ούτε οι σφαίρες όμως ούτε οι φυλακές είναι ικανές να λυγίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές! Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στην Μνήμη των νεκρών Ηρώων και ακούστηκε η ιαχή ΑΘΑΝΑΤΟΙ μέσα στη βουλή, όπως αρμόζει στους δύο πεσόντες αγωνιστές για την πατρίδα.

Δείτε το βίντεο...




Στη συνέχεια, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε την διαστρέβλωση της ιστορίας και την κομμουνιστική προπαγάνδα που προωθείται αναφορικά με το έπος του 1940 και το ΟΧΙ που είπε ο Εθνικός κυβερνήτης, Ιωάννης Μεταξάς.

Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται μέχρι τέλους στο εθνοκτόνο Μνημόνιο του Τσίπρα και δεν θα συναινέσει ποτέ στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας.

Αναφορικά με το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση εδώ και δεκαετίες: Να μην γίνουμε μειονότητα στην Πατρίδα μας, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Τέλος, απηύθυνε Εθνικό Προσκλητήριο σε όλους τους Έλληνες για τις δύσκολες μέρες που έρχονται: Ψηλά τις σημαίες, θα νικήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών