Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 06, 2015

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ, Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Παρά τα ευχολόγια των δελφίνων, περί ενότητας της νουδούλας μετά τις εσωκομματικές εκλογές, η διάσπαση του αμαρτωλού κόμματος της ψοφοδεξιάς είναι προ των πυλών! Μάλιστα, ένας εκ των υποψηφίων, ο… φωνακλάς Μπουμπούκος, ουσιαστικά την προανήγγειλε: «Η διαδικασία της εσωκομματικής εκλογής απειλεί την ΝΔ με διάσπαση». Σα να λέμε, άμα θα χάσω θα καταγγείλω τη διαδικασία και θα προκαλέσω διάσπαση!  

Και βέβαια, δεν είναι ποτέ δυνατόν να ξεκινήσει από μόνος του τέτοιο πανηγύρι ένας τύπος σαν τον Μπουμπούκο. Άλλος κρύβεται πίσω από τα παρασκήνια! Ποιος; Σας υπενθυμίζουμε...
άρθρο που γράψαμε προ 10ημέρου περίπου:

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ!

Απελπισμένος και απομονωμένος απ’ όλους –εκτός του Μπουμπούκου- είναι ο φον Αντωνάκης Σαμαράς, μετά το μεγαλοπρεπές άδειασμα που του επιφύλαξε το μέχρι πρότινος βασικό… πουλέν του, ο «άφθαρτος Τζίτζι».

Σύμφωνα, λοιπόν, με ιδιαιτέρως αξιόπιστες πληροφορίες, ο… «καμικάζι» (σύμφωνα με πολύ πρόσφατο χαρακτηρισμό που του χάρισαν τα διαδικτυακά… ορφανά του, είναι αποφασισμένος να διασπάσει για δεύτερη φορά την νουδούλα, αμέσως μετά τις εσωκομματικές εκλογές («θα πάρει τον Μπουμπούκο του και θα φύγει», είναι η έκφραση που χρησιμοποιούν οι… κακές γλώσσες). Μάλιστα, σκοπεύει να επανιδρύσει την αλήστου πολιτικής μνήμης ΠΟΛΑ (Πολιτική Άνοιξη) – αν και πολλοί του συνιστούν να φτιάξει κάτι εντελώς «νέο».
Μάλιστα, τα διαδικτυακά του ορφανά άρχισαν να καλλιεργούν το σχετικό κλίμα, υποστηρίζοντας ότι ο δικός τους θέλει και μπορεί να… σώσει τη νουδούλα, αλλά δεν αφήνουν οι «βαρόνοι», άρα πρέπει να φτιάξει κάτι δικό του. Πάρτε μια γεύση:

«Ο Σαμαράς δεν ήθελε να φύγει, από τον Ιανουάριο ήθελαν να τον διώξουν οι γνωστές οικογένειες της ΝΔ στο όνομα μια αδιόρατης ανανέωσης. Μήπως τελικά η σωτηρία της κεντροδεξιάς περνά ξανά από τα χέρια του Σαμαρά, έστω κι αν αυτό ξενίζει μερικούς; Η απάντηση είναι ότι ο Σαμαράς θα έπρεπε στην παρούσα χρονική στιγμή να παίξει πολύ σημαντικό πολιτικό ρόλο. Αλλά να είστε σίγουροι. Οι βαρόνοι της ΝΔ δεν θα τον αφήσουν. Κάνοντας κριτική αφ’ υψηλού από τις ταβέρνες και τα κοψίδια και με ίντριγκες που έκαναν… Πρώτη Κυρία της ΝΔ την Ντόρα Μπακογιάννη (αν είναι δυνατόν δηλαδή) θα πετύχουν αυτό που θέλουν από την αρχή. Μια μικρούλα ΝΔ να μη αντιστέκεται πολύ στον Αλέξη και την παρέα των «δεξιών – Καραμανλικών» που είναι σήμερα στα πράγματα».

(ΥΓ): Και για όσους δεν το ξέρουν, ο τωρινός… υπαρχηγός του, ο Μπουμπούκος, ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα από τους «Νέους Ορίζοντες», που ήταν το φοιτητικό της ΠΟΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών