Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 06, 2015

Τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές του “μνημονιακού τόξου” στην άρση ασυλίας του Φίλη;


Τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές του “μνημονιακού τόξου” στην άρση ασυλίας του Φίλη;

Όλοι αυτοί οι «γιαλαντζί» υπερασπιστές της ελευθερίας της γνώμης, οι οποίοι διαφωνούν με τις μηνυτήριες αναφορές κατά του Φίλη, θα γινόντουσαν ίσως πιστευτοί για την αγνότητα και την ειλικρίνεια των προθέσεών τους αν έπρατταν το ίδιο και στις πολλαπλές περιπτώσεις όχι μόνο παρεμπόδισης και απαγόρευσης εκφοράς λόγου για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και για τις αντίστοιχες μηνυτήριες αναφορές που έγιναν για την έκφραση απόψεων σε ομιλίες και άρθρα.
Από εκεί και πέρα, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το γεγονός ότι η μήνυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τις αντεθνικές δηλώσεις Φίλη διαβιβάστηκε και στην Βουλή. Αυτό σημαίνει ότι θα διεξαχθεί και ψηφοφορία για την άρση ή μη της βουλευτικής ασυλίας του Φίλη. Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έγκειται στο ποια στάση θα κρατήσουν τα υπόλοιπα κόμματα του Κοινοβουλίου.
Μπορεί όλα να...
έβγαλαν καταδικαστικές ανακοινώσεις για τα όσα ξεστόμισε εκ… βόθρου ψυχής ο Φίλης, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ποια στάση θα κρατήσουν στην ψηφοφορία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η στάση των ΑΝΕΛ, ως κόμματος με το οποίο συγκυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει η στάση της ΝΔ.
Θα είναι πολύ αποκαλυπτικό να δούμε ποια στάση θα κρατήσουν οι βουλευτές της, καθώς προσωπικά θεωρώ σίγουρο ότι θα υπάρξουν αρκετοί που θα καταψηφίσουν την άρση ασυλίας με αστείες και φαιδρές δικαιολογίες, οι οποίες θα δείξουν τον υποκριτικό και πατριδοκάπηλο ρόλο του εν λόγω κομματικού καρκινώματος.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών